Makaleler
13
Yer
Çorum
Paylaşım için teşekkür ederiz. Geçen sene verilecek tüm oyunlar önceden sızdırılmıştı ve birebir tutmuştu. Bu sene de öyle bir sızdırma oldu mu?

Paylaşım için teşekkür ederiz. Geçen sene verilecek tüm oyunlar önceden sızdırılmıştı ve bire bir tutmuştu. Bu sene de öyle bir sızdırma oldu mu?
Ortada tam bir liste yok ancak bir gün önceden falan sonraki gün verilecek oyun sızdırılıyor. Bu da sızdırılmıştı.

Kaynak:

Yav yok AC Mirrage yok Mafia 2 yok bu sefer RDR verirler, Witcher verirler dediler şimdi sevinemiyorum oyuna. Neyse finalde sağlam bir AAA verirler inşallah. Öncesinde bir tane de NFS verirlerse güzel olur.

Kaliteli oyun. 4 aydır istek listemdeydi indirim bekliyordum, şansıma beleş oldu.

Yav yok AC mirrage yok Mafia 2 yok bu sefer RDR verirler, Witcher verirler dediler şimdi sevinemiyorum oyuna. Neyse finalde sağlam bir AAA verirler inşallah. Öncesinde bir tane de NFS verirlerse güzel olur.

Kral vereceği maksimum oyun Mafia'ya da A Plague Tale 2. oyunu. Belki Ghostrunner 2'de olabilir.

GTA Trilogy verebilir diyorlar. Aslında Witcher 3 de verebilirler diye düşünüyorum kaç senelik oyun ve şu an verdiği oyunlardan filan ucuz oluyor sanırım.

Witcher 3 verebilirler ihtimali yüksek, ancak büyük ihtimal dediğim oyunları ya da daha önceden verdikleri oyunların bir sonraki oyunlarını verecek. Örnek verecek olursam önceden Epic Games metro serisinin ilk 2 oyununu, Hitman 2016 ve Nioh 1 bedava vermişti. Yazdığım oyunların devam oyunlarını vereceğini düşünüyorum ben.