ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Herkese iyi günler.

Yaklaşık olarak 1-1.5 ay önce WraithEsports üzerinden WL Mouse Sword X modelini satın aldım. Herhangi bir problem yok her şeyiyle mükemmel bir fare ancak bugün fark ettim ki bir yerinde beyaz boyası atmış ve fotoğrafını çekip garanti belgesi ile birlikte değişim talep ettiğimi belirttim.

Bakalım nasıl bir geri dönüş olacak? Geri dönüşe göre sizi de bilgilendireceğim. Makro çekim yaparak olabildiğince yakından çektim soyulan yeri.

1729601600749.webp

Hocam masada duruyor ve elimden başka herhangi bir şey temas etmedi. Bundan eminim. Açıkçası çok da sorun değil ama titiz olunca böyle hissettim.
Kardeşiniz falan varsa belki onun işi olabilir hocam. Kendimden tecrübeliyim... :)

Ama durduk yere boya atsa böyle iz çıkmaz. Basbayağı tırtıklı bir yere sürtünmüş. İzi bile çıkmış. Wraith de bunu söyleyecektir diye düşünüyorum. Umarım garanti dahilinde sayarlar ürününüzü.

Kardeşiniz falan varsa belki onun işi olabilir hocam. Kendimden tecrübeliyim... :)

Ama durduk yere boya atsa böyle iz çıkmaz. Basbayağı tırtıklı bir yere sürtünmüş. İzi bile çıkmış. Wraith de bunu söyleyecektir diye düşünüyorum. Umarım garanti dahilinde sayarlar ürününüzü.
Kardeşim felan yok hocam. Eşim birkaç kez kullanmıştır oda Word üzerinde felan çalıştı. Eğer kabul etmezse de sağlık olsun. Mouse harika bundan dolayı soğuyacak değilim açıkçası :D Tutuşu veya ergonomiyi bozmuyor

Kardeşim felan yok hocam. Eşim birkaç kez kullanmıştır oda Word üzerinde felan çalıştı. Eğer kabul etmezse de sağlık olsun. Mouse harika bundan dolayı soğuyacak değilim açıkçası :D Tutuşu veya ergonomiyi bozmuyor
Eşiniz olduğunu bilmiyordum :)
Umarım o izden dolayı garanti dışı demezler ürününüze. Mouse zaten iyi mouse, ona laf yok :D

Eşiniz olduğunu bilmiyordum :)
Umarım o izden dolayı garanti dışı demezler ürününüze. Mouse zaten iyi mouse, ona laf yok :D
Yani hocam valla eğer değiştirmezlerse oturup ağlayacak değilim. Ne yapalım şans deyip devam edicez. Zaten çok göze çarpmıyor benim de bugün dikkatimi çekti ilk kez :D

Wraith bu konularda kolay kolay pürüz çıkarmaz ama çıkarma ihtimali de var.
Bakalım hocam. Sizce pürüz çıkarsa çok uğraşıp ille değişimi zorlamaya gerek var mı? Kullanımında herhangi bir sıkıntı yok çünkü farenin bu soyulma dışında. Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda?