Hakan727172

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar, selamünaleyküm, hayırlı günler. Benim bir sorum olacaktı da, bana yardımcı olabileceğiniz bir konu var mı? Android üzerinden Windows emülatör bulup indirdim Wolfteam oynayabilmek için ama Wolfteam'i indirdim, kurdum, Windows emülatör üzerinden Android üzerinden oynayabilmek için ama Wolfteam oyununu açamadım, bir türlü hata verip duruyor. Oyunu indirip kurdum ama açılmıyor, Windows emülatör üzerinden Android oynayabilmek için oyun hata veriyor.

Softnyx Game Launcher.

More than 1 nyxlauncher cannot be working same time.

If this message appears when nyxlauncher is not live, try again after running Task Manager with 'CTRL+alt+del and closing 'NyxLauncher.exe' file.

Yukarıda ki hatayı alıyorum. Nedense düzeltemedim. Wolfteam hata veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Screenshot_2025-05-22-15-50-10-934_com.termux.webp
Screenshot_2025-05-22-01-42-07-629_com.termux.webp
Screenshot_2025-05-22-01-42-01-035_com.termux.webp

Merhaba arkadaşlar, selamünaleyküm, hayırlı günler. Benim bir sorum olacaktı da, bana yardımcı olabileceğiniz bir konu var mı? Android üzerinden Windows emülatör bulup indirdim Wolfteam oynayabilmek için ama Wolfteam'i indirdim, kurdum, Windows emülatör üzerinden Android üzerinden oynayabilmek için ama Wolfteam oyununu açamadım, bir türlü hata verip duruyor. Oyunu indirip kurdum ama açılmıyor, Windows emülatör üzerinden Android oynayabilmek için oyun hata veriyor.

Softnyx Game Launcher.

More than 1 nyxlauncher cannot be working same time.

If this message appears when nyxlauncher is not live, try again after running Task Manager with 'CTRL+alt+del and closing 'NyxLauncher.exe' file.

Yukarıda ki hatayı alıyorum. Nedense düzeltemedim. Wolfteam hata veriyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

Eki Görüntüle 149850Eki Görüntüle 149851Eki Görüntüle 149852
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Görev Yöneticisi'ni Açın:
- CTRL + ALT + DEL tuşlarına basarak Görev Yöneticisi'ni açın.
- "NyxLauncher.exe" isimli süreci bulun ve sağ tıklayıp "Sonlandır" seçeneğine tıklayın.

2. Emülatörü Yeniden Başlatın:
- Emülatörü tamamen kapatın ve yeniden başlatın.

3. Oyun Dosyalarını Kontrol Edin:
- Wolfteam oyun dosyalarının eksik veya bozuk olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse, oyunu tamamen kaldırıp yeniden indirin ve kurun.

4. İzinleri Kontrol Edin:
- Oyun dosyalarının bulunduğu klasördeki izinleri kontrol edin. Gerekirse, sağ tıklayıp "Özellikler" > "Güvenlik" sekmesinden tüm kullanıcıların yeterli izinlere sahip olduğunu doğrulayın.

5. Güncellemeleri Kontrol Edin:
- Hem emülatörün hem de Wolfteam oyununun güncelleme alıp almadığını kontrol edin. En son sürümü kullandığınızdan emin olun.

6. Antivirüs ve Güvenlik Duvarını Kontrol Edin:
- Antivirüs programınızın veya Windows Güvenlik Duvarı'nın oyunu bloklayıp bloklamadığını kontrol edin. Gerekirse, oyunu güvenli listeye alın.

7. Emülatör Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Emülatörün ayarlarını gözden geçirin ve gerekli olan ayarların doğru yapılandırıldığından emin olun. Bazı emülatörlerde, ağ ayarları veya sanal bellek ayarları, oyunun düzgün çalışmasını etkileyebilir.

Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, daha fazla teknik detay sağlayabilirseniz (örneğin, emülatörün adı ve versiyonu, işletim sistemi bilgisi), daha spesifik öneriler sunabilirim.