Eğer Wordpress dışında bir yazılım ile blog sitesi oluşturacak/yönetecek olsaydınız bu hangisi olurdu? Wix'i çok başarılı buluyordum bir zamanlar, müşterileri idim hatta, daha sonra merkezlerinin malum ülkede olduğunu öğrenince mesafeli olmuştum. Joomla ise biraz amatör kalıyor, tema ve editör olarak gelişmesi gerekiyor.
Kullanım amacı bir e-dergi olacak.
Yapay zeka ile, php + mysql kullanarak yazdırabilirsiniz. Onun dışında wordpress'in rakibi olabilecek esneklikte ve tema seçeneği olan bir yazılım yok.
Yapay zeka ile, php + mysql kullanarak yazdırabilirsiniz. Onun dışında wordpress'in rakibi olabilecek esneklikte ve tema seçeneği olan bir yazılım yok.
Profesyonel bir çalışma ihtiyacımız yok, basit bir editör istiyorum sadece. Bir zamanlar zyro editör vardı (Sürükle bırak) müthiş bir şeydi. Basit bir şeydi ama işimi görüyordu. Wordpress'te yazı için "more" diye bir yazı var, onu bir türlü "devamını oku" olarak değiştiremedim. Bazen özelliştir kısmında yapabiliyorsun bazı temalar için direkt olarak kod kısmına dokunmak gerekiyor.