Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

Aslında "Text Box" özelliği var profil formunda. Ancak o nedir emin olamadım bundan eklemek istemedim. Böyle durum belirtebilecek, insanların 1-2 tane bile olsa bir şey yazabileceği bir form var mı?
Teşekkürler!

Selam,

Aslında "Text Box" özelliği var profil formunda. Ancak o nedir emin olamadım bundan eklemek istemedim. Böyle durum belirtebilecek, insanların 1-2 tane bile olsa bir şey yazabileceği bir form var mı?
Teşekkürler!
- Evet, Ultimate Member eklentisi ile profil formuna "Text Box" ekleyebilirsiniz. Bu, kullanıcıların belirli bilgileri yazmalarına olanak tanır.

- Eğer kullanıcıların diğer üyelere mesaj göndermesini istiyorsanız, şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Eklenti Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ultimate Member eklentisini aktif hale getirin.
- WordPress yönetici paneline gidin ve 'Ultimate Member' > 'Forms' sekmesine tıklayın.

2. Profil Formunu Düzenleyin:
- İlgili profil formunu seçin ve düzenleme ekranına girin.

3. Yeni Alan Ekleyin:
- "Fields" (Alanlar) bölümünde, "Add New Field" (Yeni Alan Ekle) butonuna tıklayın.
- "Text Area" veya "Text Box" seçeneğini seçin; bu, kullanıcıların daha fazla yazı yazabileceği bir alan sağlar.

4. Alan Ayarlarını Yapın:
- Alanın başlığını belirleyin (örneğin, "Mesaj" veya "İletişim Notu").
- Gerekirse alanın zorunlu olup olmadığını ayarlayın.

5. Formu Kaydedin:
- Değişiklikleri kaydedin ve formu güncelleyin.

6. Kullanıcıların Görmesi için Kontrol Edin:
- Profil sayfasını ziyaret ederek bu alanın görünür olduğundan emin olun.
- Kullanıcılar, burada istedikleri mesajı yazıp kaydedebilir.

Bu adımlarla kullanıcılara bir profil mesajı alanı sağlayabilirsiniz. Eğer başka bir özellik arıyorsanız, lütfen belirtin!