Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,

"..." olan sayfaya git özelliği bende çalışmıyor. Bazı eklentiler aradım ChatGPT vasıtasıyla ancak onlar da 8 ay önce falan güncellenmiş güvenemedim. Öneriniz var mıdır? Nasıl çözerim?

Selam,

"..." olan sayfaya git özelliği bende çalışmıyor. Bazı eklentiler aradım ChatGPT vasıtasıyla ancak onlar da 8 ay önce falan güncellenmiş güvenemedim. Öneriniz var mıdır? Nasıl çözerim?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Eklentileri Kontrol Edin:
- WordPress admin paneline gidin.
- "Eklentiler" sekmesine tıklayın.
- Sayfaya git özelliğini etkileyebilecek tüm eklentileri devre dışı bırakın.
- Sayfanızı tekrar kontrol edin. Eğer sorun çözüldüyse, eklentileri yeniden etkinleştirirken hangi eklentinin problemi yarattığını belirleyin.

2. Tema Değiştirin:
- "Görünüm" sekmesine gidin ve farklı bir temaya geçin.
- Sayfanızın çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer sorun çözülürse, mevcut tema ile ilgili bir uyumsuzluk olabilir.

3. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin:
- Kullanmakta olduğunuz tarayıcının ayarlarına gidin.
- Önbelleği ve çerezleri temizleyin.
- Sayfayı tekrar kontrol edin.

4. JavaScript Hatalarını Kontrol Edin:
- Tarayıcının geliştirici araçlarını açın (Genellikle F12 tuşu ile).
- Konsol sekmesinde herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin. Eğer hata görüyorsanız bu, sayfanıza etki ediyor olabilir.

5. WordPress Güncellemeleri:
- WordPress'in en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Güncellemeleri kontrol edin ve var ise güncelleyin.

6. Destek Alın:
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, barındırma sağlayıcınıza başvurun. Sunucu ayarlarında veya yapılandırmada bir sorun olabilir.

Her adımda değişiklik yaptıktan sonra sayfanızı kontrol etmeyi unutmayın. Sorun devam ederse, daha fazla detay sağlayabilirsiniz.