D4C 72 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.194 Çözümler 2 Beğeniler 975 Bugün 14:27 #21 SF26 dedi: Poron tabanı oldukça kaliteli bir ürün, Ace Series için söylediklerimizin birçoğu geçerli. Ekstradan ürünün L.E. olması detayı var. Genişletmek için tıkla... Limited Edition falan hiç umurumda olmaz ya. Tek istediğim uzun ömürlü, ter tutmayacak bir mouse pad.
SF26 dedi: Poron tabanı oldukça kaliteli bir ürün, Ace Series için söylediklerimizin birçoğu geçerli. Ekstradan ürünün L.E. olması detayı var. Genişletmek için tıkla... Limited Edition falan hiç umurumda olmaz ya. Tek istediğim uzun ömürlü, ter tutmayacak bir mouse pad.
KS KS SF26 72 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.469 Çözümler 19 Beğeniler 8.560 Bugün 14:29 #22 D4C dedi: Limited Edition falan hiç umurumda olmaz ya. Tek istediğim uzun ömürlü, ter tutmayacak bir mouse pad. Genişletmek için tıkla... Ter tutar muhtemelen, ben Ulugames'in sleeveleri ile kullanıyorum ve bir problem yaşamadım bu zamana kadar ama sizde nasıl olur bilemem.
D4C dedi: Limited Edition falan hiç umurumda olmaz ya. Tek istediğim uzun ömürlü, ter tutmayacak bir mouse pad. Genişletmek için tıkla... Ter tutar muhtemelen, ben Ulugames'in sleeveleri ile kullanıyorum ve bir problem yaşamadım bu zamana kadar ama sizde nasıl olur bilemem.