shockedblackguy
Üstün
Üçünün farkı nedir? Spirit of Aim Speed kalmamış stokta. Spirit of Aim Hybrid ve Speed arasında çok fark var mı?
Üçünün farkı nedir? Spirit of aim Speed kalmamış stokta. Spirit of aim hybrid ve Speed arasında çok fark var mı?
Yok hocam onu biliyorum, ne kadar fark eder diye soruyorum. %30-%70 gibi sanırım oranlar.Hocam Speed daha çok hızlı yüzey içindir mouse çok daha seri kayar hybrid de daha çok kontrol içindir mouse bıraktığın yerde durur gibisinden kontrol amaçlı bir yüzeydir.
Serenity ile çok farkı var mı hocam? Latte rengi hoşuma gitti de.
Serenity daha yavaş Storm'a göre. Size Speed mi lazım?Yok hocam onu biliyorum, ne kadar fark eder diye soruyorum. %30-%70 gibi sanırım oranlar.
Serenity ile çok farkı var mı hocam? Latte rengi hoşuma gitti de.
Şu an QCK Heavy L kullanıyorum biraz daha hızlı olsa iyi olurdu. QCK ne kadar hızlı diğerlerine göre bilmiyorum. CS2 oynuyorum kontrolü de fena olmasa iyi olur yani.Serenity daha yavaş Storm'a göre. Size Speed mi lazım?
Control o. Siz Speed alın. Storm iyidir.Şu an QCK Heavy L kullanıyorum biraz daha hızlı olsa iyi olurdu. QCK ne kadar hızlı diğerlerine göre bilmiyorum. CS2 oynuyorum kontrolü de fena olmasa iyi olur yani.
Tamam hocam alacağım teşekkürler, Lamzu Maya X aldım bu arada yeni gayet güzel. OGM Pro V2 ile arasında kalmıştım ama tam oturdu.
Tamam hocam alacağım teşekkürler, Lamzu maya X aldım bu arada yeni gayet güzel. Ogm Pro V2 ile arasında kalmıştım ama tam oturdu.