Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.901 Çözümler 160 Beğeniler 13.273 Yer United Kingdom 11 Nisan 2025 #11 shockedblackguy dedi: Teşekkürler. @Toby Fox @20349 Storm Ace geldi, yüzeyinin sesi dışında çok beğendim. Çok ses çıkarıyor ve hareket ettirirken hissettiriyor yüzey kendini. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Skatez kaynaklı olabilir.
shockedblackguy dedi: Teşekkürler. @Toby Fox @20349 Storm Ace geldi, yüzeyinin sesi dışında çok beğendim. Çok ses çıkarıyor ve hareket ettirirken hissettiriyor yüzey kendini. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Skatez kaynaklı olabilir.
KS KS shockedblackguy Üstün Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.103 Çözümler 6 Beğeniler 834 11 Nisan 2025 #12 Toby Fox dedi: Skatez kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Maya X'in kendi skatezleri, elimde Obsidian Air Universal var ama değiştirmek istemiyorum hemen.
Toby Fox dedi: Skatez kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Maya X'in kendi skatezleri, elimde Obsidian Air Universal var ama değiştirmek istemiyorum hemen.