Wraith'den ben de bu yüzden ürün almadım. Kutu açıldığı için iade alamamak ne? Hangi mantık ile bu politika var.
Benim iade gibi huylarım yoktur. Çünkü almadan önce baya araştırırım. Ama bu ürün felaket ötesi kullanılacak gibi değil. bence %90 bozuk. Ama bozuk olmasa bile iade ederdim. Bilsem ben de hiç bulaşmazdım bu siteye. Aslında sitesinde yazıyormuş ama biraz yoruma açık yazmışlar. İadenin sorun olmayacağını düşündüm ve umarım olmaz

Wraith’e defalarca kez ürün iade etmiş birisiyim. Eğer IEM gerçekten bozuksa iade alacaklardır.
Bu yorumu iyi bir şey olarak yazdın ama Wraith'in baya kötü olduğunu gösteriyor. Eğer sadece bozuk üründe iade yapıyolarsa ve sen de defalarca kez iade(bozuk ürünle) yaptıysan gerçekten sıkıntılı bir siteymiş demek ki

Benim iade gibi huylarım yoktur. Çünkü almadan önce bayağı araştırırım. Ama bu ürün felaket ötesi kullanılacak gibi değil. Bence %90 bozuk. Ama bozuk olmasa bile iade ederdim. Bilsem ben de hiç bulaşmazdım bu siteye. Aslında sitesinde yazıyormuş ama biraz yoruma açık yazmışlar. İadenin sorun olmayacağını düşündüm ve umarım olmaz.

Bende çok araştırdım mouse alacaktım. Forumlarda birçok kişi bu gibi durumları yaşamış, ürün bozuk geldiyse iade değil de garantiye gidiyor sonra uğraştırıp duruyorlar. Bir çok kişiden böyle yorumlar gördüm.

Bu yorumu iyi bir şey olarak yazdın ama Wraith'in baya kötü olduğunu gösteriyor. Eğer sadece bozuk üründe iade yapıyolarsa ve sen de defalarca kez iade(bozuk ürünle) yaptıysan gerçekten sıkıntılı bir siteymiş demek ki
Bozuk olmayan ürünü neden iade etsinler ki hocam? Ben Wraith'in kendi ürünlerini hiç iade etmedim, distribütörlüğünü yaptığı diğer firmaların ürünlerini iade ettim. Onların da bozuk olup olmama şansı pek Wraith'le alakalı değil yani.

Wraith'den ben de bu yüzden ürün almadım. Kutu açıldığı için iade alamamak ne? Hangi mantık ile bu politika var.
Nasıl bu kadar büyüyüp bu kadar kâr ediyor saniyordunuz sattığı her mal alıcıda kalıyor. Sahibi 3 kişi çok iyi tutturdular birde Tiktok'ta ki çocuklara sponsor olunca diğer çocuklarada yayıldı büyüdüler. Yalandan bir outlet kısmı var orda da çok az ürün var belki onları bile THH kararı ile zorla almışlardır.

Bozuk olmayan ürünü neden iade etsinler ki hocam? Ben Wraith'in kendi ürünlerini hiç iade etmedim, distribütörlüğünü yaptığı diğer firmaların ürünlerini iade ettim. Onların da bozuk olup olmama şansı pek Wraith'le alakalı değil yani.
Onu demiyorum. Sen dedin ya defalarca kez iade ettim diye. Bu kadar sık bozuk ürün satmaları normalin üstünde demek istiyorum. Şans eseri hepsi sana denk gelecek değil ya. Bir de ürün bozuk çıkıyorsa iade değil de garantiye yollarlar bence yukarıdaki arkadaşın dediği gibi. Veya değişim vb. İade en son seçenek olur bu tarz firmalarda. Sen de nasıl işledi süreç? Hep para iadesi mi yaptılar?

Bende çok araştırdım mouse alacaktım. Forumlarda birçok kişi bu gibi durumları yaşamış, ürün bozuk geldiyse iade değil de garantiye gidiyor sonra uğraştırıp duruyorlar. Bir çok kişiden böyle yorumlar gördüm.
Ben de senin gibi düşünüyorum. İlk normal para iadesi deneyeceğim, olmazsa bozuk olduğunu söyleyeceğim zaten bozuk olduğunu düşünüyorum. Ordan da para iadesi sunmazlarsa mecbur hukuken bir yol deneyeceğiz. Bakalım pazartesi ne olacak

Nasıl bu kadar büyüyüp bu kadar kâr ediyor saniyordunuz sattığı her mal alıcıda kalıyor. Sahibi 3 kişi çok iyi tutturdular birde Tiktok'ta ki çocuklara sponsor olunca diğer çocuklarada yayıldı büyüdüler. Yalandan bir outlet kısmı var orda da çok az ürün var belki onları bile THH kararı ile zorla almışlardır.
O sponsorlar var ya çok fena etkiliyor. Çok iyi manipüle ediyolar kötü anlamda. mesela Youtube da bir eleman var %90 bu sitenin ürünlerini inceliyor ve öneriyor. Kitlesi de baya sağlam

Son düzenleme:
Avukat desteğiniz olması güzel. Dava yolunda kesinkke hak edersiniz. 3 ila 6 ay içinde 1700 liranizi alırsınız.
Bence buraya kalmayacak bu iş çünkü bu kulaklık bozuk. Youtube da falan şarkı dinlerken şarkı sözleri belli olmuyor. Oyunda oyun sesleri sanki cam parçası kırılıyormuş gibi bozularak geliyor. Ses inanılmaz az ve çok kalitesiz. Bu kadar övülen kulaklık bu kadar kötü olamaz. Ses sanki derinden bir yerden geliyormuş gibi

Bence buraya kalmayacak bu iş çünkü bu kulaklık bozuk. Youtube da falan şarkı dinlerken şarkı sözleri belli olmuyor. Oyunda oyun sesleri sanki cam parçası kırılıyormuş gibi bozularak geliyor. Ses inanılmaz az ve çok kalitesiz. Bu kadar övülen kulaklık bu kadar kötü olamaz. Ses sanki derinden bir yerden geliyormuş gibi
Yok demek istediğim firma kendisi almazsa. THH giderseniz zaten en az 3 aydan önce sonuç alamazsınız. Kişisel dava yürütecekseniz o daha uzun sürüyor bildiğim kadarıyla. Seneye bile sarkabilir.