Wraith IEM kulaklık teknik servis sonucu

iPhone 7 kutusundaki lightning to 3.5mm herhalde, onu kullanmak için lightning to USB'a dönüştürücü lazım. Laptopta veri aktarımı için lightning girişi varsa direkt oradan da kullanılabilir.

Arkadaş laptop değil bilgisayar sahibi.

Laptopta mı denedin hocam o kutudan çıkan aparatı. Ve senin gibi sorun yaşayan olduğunu hiç sanmıyorum. Dediğim gibi hala kulaklığın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Normal değil bu olay, 700-800 TL aparata vermeden kullanıyor çoğu kişi. Wraith'in sorun yok demesinin bir iki sebebi olabilir. Ya çok iyi anakarta taktılar ya da ses kartına taktılar. Ben olsam tekrar yollardım yani normal değil bu.

Her neyse laptopta o aparatı denedin ve bir sorun olmadı anladığım kadarıyla. Öyleyse MediaMarkt'taki ürünü alman yeterli.

Macbooktan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. Iphone 7 kutusundan çıkan apple dongle lightning versiyonu.

MacBook'tan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. iPhone 7 kutusundan çıkan Apple dongle lightning versiyonu.

Ben de öyle biliyorum da attığımla aynı olduğunu söyledi.

@jackarmis sen çıkan kablonun Type-C olduğuna emin misin? Hocam kutudan çıktı dedin de o benim attığım ürün değil ki. Sen yanlış söyledin, dönüştürücüyü alsan da lightning girişi takamazsın.

Son düzenleme:
Bu urun derdine care olmaz. @deiinzz in attigi gibi bir donusturucu + Apple dongle veya NK1 DAC alman lazim bu duruma gore. Bu sayede sorun ortadan kalkacaktir.

Macbooktan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. Iphone 7 kutusundan çıkan apple dongle lightning versiyonu.
Yapay zekaya fotoğrafını attım sordum aynen bu lighting girişmiş. Girişlerin adını bile bilmiyorum ben. Lighting ile type c aynı sanıyordum. Iphone'umda denedim o lighting ile bağladım 7hzg1'i. Ama 3 farklı bilgisayarımda da sorun devam ediyor. Anlamı ne acaba bir fikriniz var mı? Iphone da olup da 3 farklı bilgisayar da neden olmuyor?
Bu urun derdine care olmaz. @deiinzz in attigi gibi bir donusturucu + Apple dongle veya NK1 DAC alman lazim bu duruma gore. Bu sayede sorun ortadan kalkacaktir.
Sorun %100 çözüleceğini bilsem bile alamam başkan, 1 kulaklığı kullanmak için 2 farklı ürün + kulaklığın yarısı fiyat veremem. Benim mantığıma uymaz. Ama çözüm önerisi olarak sunduğunuz için teşekkür ettim hepinize.

O zaman başka bir çözüm gelmiyor bizim aklımıza. Ya iPhone da kullanmaya devam edersin ya da Wraith'e yollarsın tekrar. Ben olsam Wraith'e yollarım. Belli ki dediğim gibi ses kartında veya iyi bir anakartta denemişlerdir. Düzgünce her şeyi açıklarsan olumlu olabilir.

Wraith ürünü tekrar gönderin diyor lanet edip salsam mı yoksa göndersem mi? Amaç kötü niyetse zaten bir kez daha sorun yok diyecekler. Iphone'da ses düzgün geliyor, benim 3 pc de bozuk geliyor. Bu işin içinden çıkabileceklerini sanmıyorum.

Gönder. Parayla değil ya sonuçta, zarar gelmez.

@deiinzz @Audio Poet dostlarım son kez rahatsız ediyorum teyit edeyim dedim. Şu alttaki 2 ürünü alınca sorunum %100 çözülecek değil mi? Wraith ürünü gönder tekrar diyor ama lanet olsun uğraşmak istemiyorum bunlarla artık. En azından 1 yıl falan düzgün müzik dinleyeyim sonra başka bir şey alırım zaten

1- https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Ty...93840&sprefix=,aps,171&sr=8-1&tag=techolay-21

2- https://www.amazon.com.tr/Apple-USB...efix=usb-a+dac,aps,184&sr=8-1&tag=techolay-21

Hocam senin kulaklık çok değişik o yüzden %100 diye konuşamam fakat bunlar sorununu kesin çözer normal şartlarda. Zaten indirime girmişler yapıştır ikisini de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…