iPhone 7 kutusundaki lightning to 3.5mm herhalde, onu kullanmak için lightning to USB'a dönüştürücü lazım. Laptopta veri aktarımı için lightning girişi varsa direkt oradan da kullanılabilir.

Arkadaş laptop değil bilgisayar sahibi.

İşte bunu diyorum. Her kasa için 7hzg1 alanlar benim gibi sorun yaşıyor mu? Sanırım yok... 2. attığın ürün var ben de bu arada. Şans eseri bugün evde buldum. iPhone7 kutusundan çıktı. Telefonu da bugün onun sayesinde deneyebildim. O zaman sadece mediamarktan gönderdiğin ürünü mü almak kaldı? Bana saçma geliyor 1600 TL'lik kulaklığı kullanabilmek için 700-800 TL aparata vermek.

Laptopta mı denedin hocam o kutudan çıkan aparatı. Ve senin gibi sorun yaşayan olduğunu hiç sanmıyorum. Dediğim gibi hala kulaklığın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Normal değil bu olay, 700-800 TL aparata vermeden kullanıyor çoğu kişi. Wraith'in sorun yok demesinin bir iki sebebi olabilir. Ya çok iyi anakarta taktılar ya da ses kartına taktılar. Ben olsam tekrar yollardım yani normal değil bu.

Her neyse laptopta o aparatı denedin ve bir sorun olmadı anladığım kadarıyla. Öyleyse MediaMarkt'taki ürünü alman yeterli.

Arkadaş laptop değil bilgisayar sahibi.

Laptopta mı denedin hocam o kutudan çıkan aparatı. Ve senin gibi sorun yaşayan olduğunu hiç sanmıyorum. Dediğim gibi hala kulaklığın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Normal değil bu olay, 700-800 TL aparata vermeden kullanıyor çoğu kişi. Wraith'in sorun yok demesinin bir iki sebebi olabilir. Ya çok iyi anakarta taktılar ya da ses kartına taktılar. Ben olsam tekrar yollardım yani normal değil bu.

Her neyse laptopta o aparatı denedin ve bir sorun olmadı anladığım kadarıyla. Öyleyse MediaMarkt'taki ürünü alman yeterli.
Macbooktan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. Iphone 7 kutusundan çıkan apple dongle lightning versiyonu.

MacBook'tan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. iPhone 7 kutusundan çıkan Apple dongle lightning versiyonu.

Ben de öyle biliyorum da attığımla aynı olduğunu söyledi.

@jackarmis sen çıkan kablonun Type-C olduğuna emin misin? Hocam kutudan çıktı dedin de o benim attığım ürün değil ki. Sen yanlış söyledin, dönüştürücüyü alsan da lightning girişi takamazsın.

Son düzenleme:
@Audio Poet @Simon @deiinzz dostlar şans eseri evde iphone 7'den çıkan bir tane iphone usb-c 3,5mm adaptör bulup bu kulaklığı iphone'uma taktım ve iphone'umda sorun yok. Beklediğim kalitede olmasa da en azından ses kaliteli ve düzgün geliyor. Ama bilgisayarım, macbook'um ve farklı laptopta ses kalitesiz geliyor. Bu karmaşık bilgilere göre napmam gerekiyor? Sizi de fazla yordum kusura bakmayın, böyle gereksiz saçmalıkları nedense hep üstüme çekiyorum. :D Harbiden lanet olsun kıçı kırık bir kulaklık bir insanı bu kadar yorar mı... Nerden geçtim bu IEM muhabbetine...

2 farklı dönüştürücü takmak istemiyorum o benim için şık bile değil. 268 TL'ye VegGieg DAC ses kartı aldım sorun çözülmedi aksine kötüleşti. Kasamda sadece USB 3.0 ve 3.5m giriş var. 7HzG1 3.5mm. 3.5mm girişinden ses kalitesiz geliyor, usb'den dönüştürerek harici ses kartı alıyorum daha da kalitesiz geliyor. O zaman ben ne yapmalıyım? Aklıma başka çözüm gelmiyor. Direkt 3.5m jack girişine taktığım gibi kaliteli ses gelmesi gerekmez mi bilgisayarımdan? Neden böyle oluyor?
VegGieg markasında 1 tane bile yorum yoktu. Acaba daha ucuz olmasına rağmen(180TL) şu ürünü alsam bir de bunu mu denesem yoksa çare etmez mi? : https://www.amazon.com.tr/3-5mm-Kulaklık-Mikrofon-Dönüştürücü-Harici/dp/B0DQQ9S4S9/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1P6YRW2VU04B0&dib=eyJ2IjoiMSJ9.dEjzbTU3zVnRxL-pr9uwiMKjHmwEvYQm6xtB0BxAXbZW-ImElEd8pQR8BCWSDJLiAWaV2aiEqtUBkAMLtVLcL_PnK7jzqFqDCTfAxh6vPWH3NwI4pMbCvaSgh3iDPVrcA7Ks-xTfCXPc4gDwMP7_VxXbMzB5a43Vu06bulDZv6AjCqokjCjLGqZYPk6hGpmf9moUtCQ15lPSrhV3w_ZX1UUrx82NztBfJlWb8BDmFy14CZq4BcgtSaeGxxdUhFIum1HRR4iNA9H2afbUTf14vtyCg1X2Gii0sUOoLTuwN0o.Kb1D1v_0RR7w1ArfZUbMq4fGOFSomVrxLRhCX3-geXU&dib_tag=se&keywords=usb+3.0+to+3.5mm+ses+kartı&qid=1772388471&sprefix=usb+3.0+to+3.5mm+ses+kartı,aps,152&sr=8-1&tag=techolay-21
Bu urun derdine care olmaz. @deiinzz in attigi gibi bir donusturucu + Apple dongle veya NK1 DAC alman lazim bu duruma gore. Bu sayede sorun ortadan kalkacaktir.

Macbooktan da bahsettiği için onda lightning girişi olabilir. Iphone 7 kutusundan çıkan apple dongle lightning versiyonu.
Ben de öyle biliyorum da attığımla aynı olduğunu söyledi.

@jackarmis sen çıkan kablonun Type-C olduğuna emin misin? Hocam kutudan çıktı dedin de o benim attığım ürün değil ki. Sen yanlış söyledin, dönüştürücüyü alsan da lightning girişi takamazsın.
Yapay zekaya fotoğrafını attım sordum aynen bu lighting girişmiş. Girişlerin adını bile bilmiyorum ben. Lighting ile type c aynı sanıyordum. Iphone'umda denedim o lighting ile bağladım 7hzg1'i. Ama 3 farklı bilgisayarımda da sorun devam ediyor. Anlamı ne acaba bir fikriniz var mı? Iphone da olup da 3 farklı bilgisayar da neden olmuyor?
Bu urun derdine care olmaz. @deiinzz in attigi gibi bir donusturucu + Apple dongle veya NK1 DAC alman lazim bu duruma gore. Bu sayede sorun ortadan kalkacaktir.
Sorun %100 çözüleceğini bilsem bile alamam başkan, 1 kulaklığı kullanmak için 2 farklı ürün + kulaklığın yarısı fiyat veremem. Benim mantığıma uymaz. Ama çözüm önerisi olarak sunduğunuz için teşekkür ettim hepinize.

Sorun %100 çözüleceğini bilsem bile alamam başkan, 1 kulaklığı kullanmak için 2 farklı ürün + kulaklığın yarısı fiyat veremem. Benim mantığıma uymaz. Ama çözüm önerisi olarak sunduğunuz için teşekkür ettim hepinize.

O zaman başka bir çözüm gelmiyor bizim aklımıza. Ya iPhone da kullanmaya devam edersin ya da Wraith'e yollarsın tekrar. Ben olsam Wraith'e yollarım. Belli ki dediğim gibi ses kartında veya iyi bir anakartta denemişlerdir. Düzgünce her şeyi açıklarsan olumlu olabilir.

O zaman başka bir çözüm gelmiyor bizim aklımıza. Ya iPhone da kullanmaya devam edersin ya da Wraith'e yollarsın tekrar. Ben olsam Wraith'e yollarım. Belli ki dediğim gibi ses kartında veya iyi bir anakartta denemişlerdir. Düzgünce her şeyi açıklarsan olumlu olabilir.
Wraith ürünü tekrar gönderin diyor lanet edip salsam mı yoksa göndersem mi? Amaç kötü niyetse zaten bir kez daha sorun yok diyecekler. Iphone'da ses düzgün geliyor, benim 3 pc de bozuk geliyor. Bu işin içinden çıkabileceklerini sanmıyorum. :D

Hocam 2 tane dönüştürücü muhabbetine yok dediğin sürece bu sorun çözülmez. USB kartlar çok pahalı. 2 dönüştürücü olmasın diye inat ediyorsun da toplam 500 TL verdin bu dandik şeylere. Niye inat ettiğini de anlamadım, hem sorun çözülecek hem çok daha iyi ses alacaksın. Binlerce böyle kullanan insan vardır, başka seçenek yok çünkü. Hala inat edersen 200-300 diye diye o çöp USB kartlara tüm parayı vereceksin.
@deiinzz @Audio Poet dostlarım son kez rahatsız ediyorum teyit edeyim dedim. Şu alttaki 2 ürünü alınca sorunum %100 çözülecek değil mi? Wraith ürünü gönder tekrar diyor ama lanet olsun uğraşmak istemiyorum bunlarla artık. En azından 1 yıl falan düzgün müzik dinleyeyim sonra başka bir şey alırım zaten

1- https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Ty...93840&sprefix=,aps,171&sr=8-1&tag=techolay-21

2- https://www.amazon.com.tr/Apple-USB...efix=usb-a+dac,aps,184&sr=8-1&tag=techolay-21

@deiinzz @Audio Poet dostlarım son kez rahatsız ediyorum teyit edeyim dedim. Şu alttaki 2 ürünü alınca sorunum %100 çözülecek değil mi? Wraith ürünü gönder tekrar diyor ama lanet olsun uğraşmak istemiyorum bunlarla artık. En azından 1 yıl falan düzgün müzik dinleyeyim sonra başka bir şey alırım zaten.

1- https://www.amazon.com.tr/Ugreen-Type-C-Dönüştürücü-Çevirici-Adaptör/dp/B08MKQMW56/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=27APVXL3HZE7J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.V_VT_Wsb_wndkrrkW9kZNJkeiZ_xcKqLn1XEBRRgf0XYk-lTH0BfQJ9_Uo_PvE0iV5S40VGJobRUCVCmuElkxFhO9AOrtoUrpR4GO-V9yQbf96d0ofhw0pGBM_o6d7YMPzBuENCzN1p3JrrsajqHzDnjhpOWmNHL83Jl7Am60zfSsBnAuebGBAYzHsxM4rgVjjKCjuqjvZLZk82_lrkElMTm5xV93l60YrO011LTdZzVYQxn7hMOAM7yas9eUT7gh64czcPBbB2i7Y-mTzqkl3ZBOb1mGgfhQkWX3213PLw.H7gTqyF-wmKQxT95dR84JoQtLj0UHkXcpkvOzzYGpok&dib_tag=se&keywords=USB-A+-+USB-C+Dönüştürücü+(Ugreen)&qid=1772793840&sprefix=,aps,171&sr=8-1&tag=techolay-21

2- https://www.amazon.com.tr/Apple-USB-C-Kulaklık-Jakı-Adaptörü/dp/B0D7MN4W7H/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=MJDTMTL2G2ZN&dib=eyJ2IjoiMSJ9.IA4vNEMStZGGWxD0YfrNDq8AOvmhx8G4CLIOKc4D971oN1foU8bWTgnbUwAgb_20y6fJKqtluYSUjLPbSifDEMDLkFtjRx0fzL8DG2o4wPZb0cEnv3ZcaBoo7LkEjvZGtOdCjfx2T0z-_7sdVWVzw58BKKBJoBM2ILCAErVdC-HJEEFmKepWn69eOcSkbUAUKdcT22Du6YAtz8BJ5ZyqC_hVfIv42xoEB3AiuDMODplbZgIBBBd7a0XKsDqOEO1OIAYDYhqULyg2noDbfu38qIm-XKNu8vWPZj_bhSVUmNU.yWZC4mkddlf9UgOGwSqnbcZryWCDrNtcij-SQ-NFrbo&dib_tag=se&keywords=Apple+USB-C+-+3.5+mm+Kulaklık+Jakı+Adaptörü&qid=1772793829&sprefix=usb-a+dac,aps,184&sr=8-1&tag=techolay-21

Hocam senin kulaklık çok değişik o yüzden %100 diye konuşamam fakat bunlar sorununu kesin çözer normal şartlarda. Zaten indirime girmişler yapıştır ikisini de.