iPhone 7 kutusundaki lightning to 3.5mm herhalde, onu kullanmak için lightning to USB'a dönüştürücü lazım. Laptopta veri aktarımı için lightning girişi varsa direkt oradan da kullanılabilir.
Arkadaş laptop değil bilgisayar sahibi.
İşte bunu diyorum. Her kasa için 7hzg1 alanlar benim gibi sorun yaşıyor mu? Sanırım yok... 2. attığın ürün var ben de bu arada. Şans eseri bugün evde buldum. iPhone7 kutusundan çıktı. Telefonu da bugün onun sayesinde deneyebildim. O zaman sadece mediamarktan gönderdiğin ürünü mü almak kaldı? Bana saçma geliyor 1600 TL'lik kulaklığı kullanabilmek için 700-800 TL aparata vermek.
Laptopta mı denedin hocam o kutudan çıkan aparatı. Ve senin gibi sorun yaşayan olduğunu hiç sanmıyorum. Dediğim gibi hala kulaklığın sorunlu olduğunu düşünüyorum. Normal değil bu olay, 700-800 TL aparata vermeden kullanıyor çoğu kişi. Wraith'in sorun yok demesinin bir iki sebebi olabilir. Ya çok iyi anakarta taktılar ya da ses kartına taktılar. Ben olsam tekrar yollardım yani normal değil bu.
Her neyse laptopta o aparatı denedin ve bir sorun olmadı anladığım kadarıyla. Öyleyse MediaMarkt'taki ürünü alman yeterli.