Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Wraith mouse almadan nasıl deneyebilirim? Nasıl elime olup olmayacağını anlayabilirim? Eloshapesden baktım, en yakın simetriye sahip fareyi vatan da deneyeceğim. Tek yapabileceğim bu mu?

Wraith mouse almadan nasıl deneyebilirim? Nasıl elime olup olmayacağını anlayabilirim? Eloshapesden baktım, en yakın simetriye sahip fareyi vatan da deneyeceğim. Tek yapabileceğim bu mu?
Ankarada isen gönderim merkezinde ağırlama şansları var ama çok düşük. Yapabileceğin tek şey evet dediğin yöntem.

Yok hocam ne yazık ki ondan değişiyorum desem yeridir.
Ozaman daha safe dediğimiz boyut ve şekildeki ürünleri dene. İlla Wraith'den ürün almana gerek yok ama Wraith'den alacaksan ATK A9
Wraith dışı bir ürün alacaksan da bütçene göre Razer Deathaddler V3 Hyperspeed gibi ürünlere bakabilirsin. Bu tarz her tutuşa uygun sayılabilecek veya en basitinden her boyutta eli olan insanın konforlu bir tutuş bulabileceği ürünleri almak daha güvenli olur senin için.

1000-2000TL arası A9 ve A9 Plus. 2000-3000TL arası Deathaddler V3 HyperSpeed. Son olarak da 3000-3500 arası ATK A9 Ultra tercih edebilirsin.

Ozaman daha safe dediğimiz boyut ve şekildeki ürünleri dene. İlla Wraith'den ürün almana gerek yok ama Wraith'den alacaksan ATK A9
Wraith dışı bir ürün alacaksan da bütçene göre Razer Deathaddler V3 Hyperspeed gibi ürünlere bakabilirsin. Bu tarz her tutuşa uygun sayılabilecek veya en basitinden her boyutta eli olan insanın konforlu bir tutuş bulabileceği ürünleri almak daha güvenli olur senin için.

1000-2000TL arası A9 ve A9 Plus. 2000-3000TL arası Deathaddler V3 HyperSpeed. Son olarak da 3000-3500 arası ATK A9 Ultra tercih edebilirsin.
Razer'da VV3 Pro dışı alınacak ürün yok, neredeyse tamamı encoder sorunlu.

Razer'da VV3 Pro dışı alınacak ürün yok, neredeyse tamamı encoder sorunlu.
Ürünü gönderince değişimini yapıyolar zaten o konuda sorun görmüyorum. Dav3 hyperspeed ise baya övüldü. O yüzden dert değil bana kalırsa.

Bide zaten 2000-3000TL arasına her ele ve tutuşa uyacak çok fazla ürün yok. Scyrox'lar herkese gitmez malesef. ATK Z1 düşündüm ama global incelemecilerden birkaç tanesi incelemiş ve her biri gömmüş fareyi. Hepsi hayal kırıklığı diyor. O yüzden önermedim.