Torukojin Kaneki
Başarılı
Wraith mouse almadan nasıl deneyebilirim? Nasıl elime olup olmayacağını anlayabilirim? Eloshapesden baktım, en yakın simetriye sahip fareyi vatan da deneyeceğim. Tek yapabileceğim bu mu?
Ankarada isen gönderim merkezinde ağırlama şansları var ama çok düşük. Yapabileceğin tek şey evet dediğin yöntem.Wraith mouse almadan nasıl deneyebilirim? Nasıl elime olup olmayacağını anlayabilirim? Eloshapesden baktım, en yakın simetriye sahip fareyi vatan da deneyeceğim. Tek yapabileceğim bu mu?
Bunu anca daha önce kullandığın ve konforlu olduğın bir fare karşılaştırma yaparak anlarsın.Wraith mouse almadan nasıl deneyebilirim? Nasıl elime olup olmayacağını anlayabilirim? Eloshapesden baktım, en yakın simetriye sahip fareyi vatan da deneyeceğim. Tek yapabileceğim bu mu?
Yok hocam ne yazık ki ondan değişiyorum desem yeridir.Bunu anca daha önce kullandığın ve konforlu olduğın bir fare karşılaştırma yaparak anlarsın.
Ozaman daha safe dediğimiz boyut ve şekildeki ürünleri dene. İlla Wraith'den ürün almana gerek yok ama Wraith'den alacaksan ATK A9Yok hocam ne yazık ki ondan değişiyorum desem yeridir.
Razer'da VV3 Pro dışı alınacak ürün yok, neredeyse tamamı encoder sorunlu.Ozaman daha safe dediğimiz boyut ve şekildeki ürünleri dene. İlla Wraith'den ürün almana gerek yok ama Wraith'den alacaksan ATK A9
Wraith dışı bir ürün alacaksan da bütçene göre Razer Deathaddler V3 Hyperspeed gibi ürünlere bakabilirsin. Bu tarz her tutuşa uygun sayılabilecek veya en basitinden her boyutta eli olan insanın konforlu bir tutuş bulabileceği ürünleri almak daha güvenli olur senin için.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
1000-2000TL arası A9 ve A9 Plus. 2000-3000TL arası Deathaddler V3 HyperSpeed. Son olarak da 3000-3500 arası ATK A9 Ultra tercih edebilirsin.
Ürünü gönderince değişimini yapıyolar zaten o konuda sorun görmüyorum. Dav3 hyperspeed ise baya övüldü. O yüzden dert değil bana kalırsa.Razer'da VV3 Pro dışı alınacak ürün yok, neredeyse tamamı encoder sorunlu.