Wraith Spirit of Aim mouse pad almaya değer mi?

Bütçe
1.500 TL
Ajazz AJ159PRO

Kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmanızın bu konuya zerre katkısı olmadı hocam. Gerek yoktu.
Hocam ben ATK A9 Air ile Spirit of aim mousepad kullanıyorum. Speed olanı almıstım. İlk geldiğinde mouse çok hızlı hissettirdi. Kendi hassasiyetim fazla geliyordu ama alıştım. Gayet güzel bir mousepad, elim terleyince mousepad nemlense bile akıyor.

Anlıyorum hocam teşekkür ederim. Aynı fiyatlarda farklı iyidir dediğiniz mouse Pad'ler var mıdır peki? ATK öneren de vardı mesela.
ATK Sky da iyidir. Wraith Ace serisi de olabilir. Aradığın yüzeye göre değişebilir tercih.

İlerleyen zamanda mouse'da değiştirmeyi düşünüyorum bence SOA'dan yana kullanabilirim tercihimi mousepad olarak.

ATK Sky da iyidir. Wraith Ace serisi de olabilir. Aradığın yüzeye göre değişebilir tercih.

Daha önce hiç farklı mousepad kullanmadığım için aradığım yüzeyi bilmiyorum hocam ama hybrid ve Speed arasında da devasa bir fark hissedeceğimi düşünmüyorum alışırım gibi geliyor. Tercihimi de Speed'den yana kullanayım diyorum.

ATK Sky, daha kontrollü SoA'ya kıyasla. Ek olarak, daha kaliteli bana kalırsa. Ama Speed istiyorsan SoA tercih edilebilir.

Mesela? Gidip artisan almayacaksa çok da bir alternatif yok.

++, Ya da yurt dışı, Amazon falan. Eskiden daha kolaydı yurt dışından MP, mouse falan alırdık. En iyisi sarı siteden 2. el yd ürün çekmek.

++, Ya da yurt dışı, Amazon falan. Eskiden daha kolaydı yurt dışından MP, mouse falan alırdık. En iyisi sarı siteden 2. el yurt dışı ürün çekmek.

Şu an kullandığım fareyi da 1 buçuk sene önce Temu'dan 400TL'ye almıştım. Keşke yine aynı imkanlara sahip olabilsek ama çok zor.

Batu (videoyun) denen şahsiyet zehirledi. Almış reklamı en iyisi Wraith.
mesut cevikle beraber clickbaith başlık atıp milleti zehirliyorlar

ATK Sky, daha kontrollü SoA'ya kıyasla. Ek olarak, daha kaliteli bana kalırsa. Ama Speed istiyorsan SoA tercih edilebilir.

ATK Sky'ın beyaz rengi olsa düşünmeden alırım Setup'ım beyaz olduğu için ama yok maalesef.

2. el ürünlerin de nasıl kullanıldığı şüpheli. 2. el mouse pad biraz risk olabilir. Almadan önce denemek lazım.
Kaplamasız MP'de sorun olmaz hocam. Artisan veya Esptiger Tang Dao gibi, PG'de zaten iade olayı alıcı için kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…