Bütçe
1.500 TL
Ajazz AJ159PRO

Kullanmadığınız ürün hakkında yorum yapmanızın bu konuya zerre katkısı olmadı hocam. Gerek yoktu.
Hocam ben ATK A9 Air ile Spirit of aim mousepad kullanıyorum. Speed olanı almıstım. İlk geldiğinde mouse çok hızlı hissettirdi. Kendi hassasiyetim fazla geliyordu ama alıştım. Gayet güzel bir mousepad, elim terleyince mousepad nemlense bile akıyor.

Hocam ben ATK A9 Air ile Spirit of aim mousepad kullanıyorum. Speed olanı almıstım. İlk geldiğinde mouse çok hızlı hissettirdi. Kendi hassasiyetim fazla geliyordu ama alıştım. Gayet güzel bir mousepad, elim terleyince mousepad nemlense bile akıyor.
İlerleyen zamanda mouse'da değiştirmeyi düşünüyorum bence SOA'dan yana kullanabilirim tercihimi mousepad olarak.

ATK Sky da iyidir. Wraith Ace serisi de olabilir. Aradığın yüzeye göre değişebilir tercih.

Daha önce hiç farklı mousepad kullanmadığım için aradığım yüzeyi bilmiyorum hocam ama hybrid ve Speed arasında da devasa bir fark hissedeceğimi düşünmüyorum alışırım gibi geliyor. Tercihimi de Speed'den yana kullanayım diyorum.

İlerleyen zamanda Mouse'da değiştirmeyi düşünüyorum bence Soa'dan yana kullanabilirim tercihimi mouse pad olarak.

Daha önce hiç farklı mouse pad kullanmadığım için aradığım yüzeyi bilmiyorum hocam ama hybrid ve Speed arasında da devasa bir fark hissedeceğimi düşünmüyorum alışırım gibi geliyor. Tercihimi de Speed'den yana kullanayım diyorum.

ATK Sky, daha kontrollü SoA'ya kıyasla. Ek olarak, daha kaliteli bana kalırsa. Ama Speed istiyorsan SoA tercih edilebilir.

++, Ya da yurt dışı, Amazon falan. Eskiden daha kolaydı yurt dışından MP, mouse falan alırdık. En iyisi sarı siteden 2. el yurt dışı ürün çekmek.

Şu an kullandığım fareyi da 1 buçuk sene önce Temu'dan 400TL'ye almıştım. Keşke yine aynı imkanlara sahip olabilsek ama çok zor.

Senin ve Wraith öneren arkadaşlarının yaşını söyler misin? Bir tezim var da ondan dolayı soruyorum, asla hakaret amaçlı değil, sakın saygısızlık olarak algılama. Hatta niyetimi şimdiden yazayım. Bu Wraith sponsorlukları 14-20 yaş arası tüm gençleri zehirledi, Wraith ürünü kullanmayan kişiler bile reklamlar sayesinde sürü psikolojisiyle Wraith öneriyor. :D o keçi sürüsünden mi diye merak ettim arkadaşların. Sadece yaş gruplarını söylesen yeter.

Ben ürünü kullanmadım ama eminim parasına değmez, Wraith her zaman son alternatifin olsun. Hiçbir yerde içine sinen ürünü bulamazsan Wraith'e yönel derim.

Batu (videoyun) denen şahsiyet zehirledi. Almış reklamı en iyisi Wraith.
mesut cevikle beraber clickbaith başlık atıp milleti zehirliyorlar