Şimdiye kadar Wraith üzerinden çok alışveriş yaptım. Şansıma sıkıntı yaşamadım. Fakat iade politikaları rezalet. Ürünlerini kişisel ürünler olduğunu, bu yüzden 14 günlük iade koşulunun açılmış ürünlerde geçersiz olduğunu falan söylüyorlar. Listelenmiş bir ürün nasıl kişisel oluyor iç çamaşırı mı bu? diye sorduğunuzda makul bir cevap da alamıyorsunuz. Sizinki bir de ayıplı mal. Hiç ölçümle testle falan uğraşmayın. Sürer biraz ama THH işinizi mutlaka çözer. Geçmiş olsun.

Hocam hassas ölçüm lazım. Telefon kaydetmez diye düşünüyorum kısık sesle müzik dinlerken veya boşta iken o dengesiz dip ses var. Normalde takmam ama acayip baş ağrıtıyor asimetrik ses olduğundan.

Yani raporu gördünüz baştan savma otomatik. Aldıkları hijyen önlemi kulaklarını ıslak mendille silmekse problem büyük :D dediğiniz gibi denediklleri bile mechul.
Denemenizi tavsiye ederim hocam. Şahsen az ya da çok duyulabileceğini düşünüyorum. Gerekirse biraz sesi açabilirsiniz. Sessiz bir ortamda yapın. Önce sağ kanalı dayayın mikrofona, sonra solu.

Evet, maalesef. Öyle olmadığını umalım. Kendilerine zahmet olmuş da olabilir :)

Tamamdır hocam, beklemedeyiz.

Ve evet, maalesef hem başınızı ağrıtır hem de doğrudan ayıplı mal.

Dostum ben 3 ay önce 7HzG1 kulaklık satın aldım, kutuyu ilk açtığım zaman kablo kısa diye iade etmek istedim. İade almadılar THH başvurdum THH beni haksız buldu hijyen ürünü deyip. Neyse kullanayım bari dedim bu seferde kulaklık bozuk çıktı ses fena kalitesiz. Servis aynı şekilde bana da sorun yok raporu verdi. Bu Wraith'e bulaştığım güne lanet olsun. Her yere öyle bir reklam vermişler ki, öyle bir Wraith öneriliyor ki teknoloji forumlarında ve youtube da insan gerçekten iyi bir marka sanıyor. Ama biraz araştırınca(Hiçbir firmada %100 memnuniyet yok ama) aslında ne kadar sıkıntılı bir firma olduğunu görüyorsun Wraith'in. 10 Kişi sipariş veriyorsa 5'i sorun yaşıyor banko bu sitede. Geçmiş olsun.

Şimdiye kadar Wraith üzerinden çok alışveriş yaptım. Şansıma sıkıntı yaşamadım. Fakat iade politikaları rezalet. Ürünlerini kişisel ürünler olduğunu, bu yüzden 14 günlük iade koşulunun açılmış ürünlerde geçersiz olduğunu falan söylüyorlar. Listelenmiş bir ürün nasıl kişisel oluyor iç çamaşırı mı bu? diye sorduğunuzda makul bir cevap da alamıyorsunuz. Sizinki bir de ayıplı mal. Hiç ölçümle testle falan uğraşmayın. Sürer biraz ama THH işinizi mutlaka çözer. Geçmiş olsun.
Hocam vergi no mersis no istiyor ama bu bilgileri nerden bulacagım

Denemenizi tavsiye ederim hocam. Şahsen az ya da çok duyulabileceğini düşünüyorum. Gerekirse biraz sesi açabilirsiniz. Sessiz bir ortamda yapın. Önce sağ kanalı dayayın mikrofona, sonra solu.

Evet, maalesef. Öyle olmadığını umalım. Kendilerine zahmet olmuş da olabilir :)

Tamamdır hocam, beklemedeyiz.

Ve evet, maalesef hem başınızı ağrıtır hem de doğrudan ayıplı mal.
göndericem hocam hani şu raporun tezatlığı bile bir sürece gerek duymuyor ama 1 ayda THH'ye katlanıcaz.

Geçmiş olsun. Ben de bunlardan ATK mouse + chilkey klavye bakıyordum yakın zamanda almak için. Mide bulandırdı bu tutumları.

Geçmiş olsun. Ben de bunlardan ATK mouse + chilkey klavye bakıyordum yakın zamanda almak için. Mide bulandırdı bu tutumları.
asla almayın hocam ürünün kalitesine bir şey diyemem evet çok memnun insanda var ama teknik ekip rezalet. Biraz daha bütçe elde edip köklü teknik servisi sizi üzmeyecek firmalara yönelin önerimdir.

Wraith tarafindan sadece griptape aldim fakat wraith skalasinda bir firma daha var yine ayni ayni markalari satan, onlardan amazon uzerinden bir kulaklik aldim ertesi gun arayip ellerinde stok kalmadigini alternatif bir kulaklik gonderebileceklerini soylediler, amazon ile iletisime gectigimde ayni kulakligin baska bir saticida mevcut ve farkli fiyatla satista oldugunu fiyat farkini karsilamalarini talep ettim Satici birden ilgili urunu kargoya verebilecegini soyledi. Bu tarz kucuk olcekli amator seviyede musteri deneyimi sunan firmalar biraz kontrolsuz kaldiklari icin rahat hareket ediyorlar gibi geldi bana. Bakalim yarin kulakligin tarafima ulasmasini bekliyorum. Kapida kargoyu aldiktan acip kullanana kadar kesintisiz bir video cekme mecburiyeti dogdu. Umarim benim urunde bir sorun yasamam yoksa ben de THH yolunu tercih edecegim gibi gorunuyor.