Detaylar
Kim cevapladı?Mevcut Hyperx Alpha'ma baktım da ek uzatma kablosu olmasa 120cm uzunlugu kablosunun. Ara uzatma kablosu olmasa mümkün değil yetmezdi PC'ye baglamak için. 1,5 metre de az gibi.
Bir de ek kablo alsak bunlara ses kalitesini bozmayacak kablo bulmak var. Tabi fiyatlari da güzeldir kesin.
Bu kulaklık arama mevzu cidden yorucu. Birden fazla kulaklık alalım diye öyle ince ince dizayn edip kısmışlar ki hepsini...
Başka Type-C versiyonu olan mutlaka bunada bakın diyeceğiniz IEM var mı?
Son düzenleme:
kalempiliyakis
Başarılı
Merhaba. Ben de Türkiye içinde uygun fiyatlı bir tane IEM bakıyorum. Rock/metal ve Türk halk müziği gibi tarzlara uygun, film izlerken ve FPS oyun oynarken üzmeyecek bir IEM tavsiyeniz olursa çok mutlu olurum. Pek anlamıyorum o yüzden tavsiyelerinizle hareket etmek isterim.
- Makaleler
- 23
7Hz G1 olur.Başka Type-C versiyonu olan mutlaka bunada bakın diyeceğiniz IEM var mı?
7Hz G1 uygun sana gore.Merhaba. Ben de Türkiye içinde uygun fiyatlı bir tane IEM bakıyorum. Rock/metal ve Türk halk müziği gibi tarzlara uygun, film izlerken ve FPS oyun oynarken üzmeyecek bir IEM tavsiyeniz olursa çok mutlu olurum. Pek anlamıyorum o yüzden tavsiyelerinizle hareket etmek isterim.
kalempiliyakis
Başarılı
Çok teşekkür ederim.
Modele baktım ve birkaç soru oluştu kafamda. Wraith üzerinde iki tane seçenek var: 3.5mm ve Type-C. Hangisini önerirsiniz acaba? Ciddi bir farkı var mı? Bir de yine okuduğum bir yerde çoğu IEM'ler için 1.2m kablo uzunluğundan bahsediliyor. Bilgisayar kullanımı için çok kısa bence. Ekstra kablolarla uzatma yoluna gitmek performans kaybına sebep olur mu? Tavsiye eder misiniz? Iki tip çıkış için de bunu merak ediyorum aslında. Bilmiyorum hangisini önerirsiniz ama.
- Makaleler
- 23
Rica ederim. 3.5 mm daha iyi. Type-C telefonda kullanacaksan mantikli. 1.2 ila 1.5 m arasi degisiyor uzunluk. Uzatma kablosu kaliteli degilse sesi bozuyor.Çok teşekkür ederim.
Modele baktım ve birkaç soru oluştu kafamda. Wraith üzerinde iki tane seçenek var: 3.5mm ve Type-C. Hangisini önerirsiniz acaba? Ciddi bir farkı var mı? Bir de yine okuduğum bir yerde çoğu IEM'ler için 1.2m kablo uzunluğundan bahsediliyor. Bilgisayar kullanımı için çok kısa bence. Ekstra kablolarla uzatma yoluna gitmek performans kaybına sebep olur mu? Tavsiye eder misiniz? Iki tip çıkış için de bunu merak ediyorum aslında. Bilmiyorum hangisini önerirsiniz ama.
Dün tangzu WAN'er aldım aralarında ki fiyat farkına değecek kadar önemli bir fark var mı?
Kargolanmadığı için iptal edebilirim ama tangzunun siyahı hoşuma gitti G1 Type-C de sadece beyaz var o hoşuma gitmedi pek.
Siparişi iptal ettim ıem almaktan vazgeçtim, teşekkürler.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
G1 daha iyi fakat tasarimi hosuna gitmediyse alma. Wan'er 2 ile devam et.Dün tangzu WAN'er aldım aralarında ki fiyat farkına değecek kadar önemli bir fark var mı?
Kargolanmadığı için iptal edebilirim ama tangzunun siyahı hoşuma gitti G1 Type-C de sadece beyaz var o hoşuma gitmedi pek.
Siparişi iptal ettim ıem almaktan vazgeçtim, teşekkürler.
Rica ederim. Peki simdi ne yapacaksin?Siparişi iptal ettim ıem almaktan vazgeçtim, teşekkürler.
Letshuoer S12 neden alınmaz?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-