Merhaba, ben sadece bilgisayarda oyun oynarken ya da video izlerken kullanmak için 3.5mm (USB C girişim yok), mikrofonlu (mikrofonun kalitesi önemli değil, rezil olmasa yeter) bir IEM kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? Bütçem 2500TL. Araştırdığım kadarıyla celest wyvern Black remaster gözüme çarptı.

Merhaba, ben sadece bilgisayarda oyun oynarken ya da video izlerken kullanmak için 3.5mm (USB C girişim yok), mikrofonlu (mikrofonun kalitesi önemli değil, rezil olmasa yeter) bir IEM kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? Bütçem 2500TL. Araştırdığım kadarıyla celest wyvern Black remaster gözüme çarptı.
Mikrofon sartsa Wyvern Black alman daha iyi olur.

Bence DAC da almalisin DAC'sız iemler hakkında pek iyi yorum görmedim ayrıca çoğuna EQ gerekiyor öyle düzgün performans alınıyor.

Teşekkürler.

Ne önerirsiniz peki, bütçe belli yaklaşık 600TL kalıyor DAC için.
CX319993 yaz beğendiğini yorumu fazla olanı al. Aliexpress, amazom fark etmez. Bence DAC yine de gerekli tabii ki size kalmış.

DAC'a gerek yok bu bütçede. Pas geçebilirsin.
Simon hocam bu yurtdışında iem'lerle müzik dinlemek için garip bir alet kullanıyolar ipoda benziyor nedir o ?

Yani telefondan farkı ne ki ? Amaç ne onları kullanmakta ?

Teşekkürler.

Ne önerirsiniz peki, bütçe belli yaklaşık 600TL kalıyor DAC için.
AliExpress'te az önce şunu buldum:
1.064,96TL | CX31993 MAX97220 Çift Çipli USB Tip C - 3.5mm Ses Adaptörü 32b/384kHz DAC HiFi kulaklık amplifikatörü IEM AMP Ses Kod Çözücü
Bu iyiye benziyor 2 çipli. Ses kalitesini telefonda çok değiştirmez ama bilgisayarda iş yapar bence. Ayrıca telefonun eğer apple ise direk apple type-c dongle da alabilirsin.