OverallTaken
Uzman
EG280 yeni mi çıktıEW300 alinmaz bu arada. EG280 ve EA500LM varken. Klean alinir.
EG280 yeni mi çıktıEW300 alinmaz bu arada. EG280 ve EA500LM varken. Klean alinir.
Evet.
Mikrofon sartsa Wyvern Black alman daha iyi olur.Merhaba, ben sadece bilgisayarda oyun oynarken ya da video izlerken kullanmak için 3.5mm (USB C girişim yok), mikrofonlu (mikrofonun kalitesi önemli değil, rezil olmasa yeter) bir IEM kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? Bütçem 2500TL. Araştırdığım kadarıyla celest wyvern Black remaster gözüme çarptı.
Bence DAC da almalisin DAC'sız iemler hakkında pek iyi yorum görmedim ayrıca çoğuna EQ gerekiyor öyle düzgün performans alınıyor.Merhaba, ben sadece bilgisayarda oyun oynarken ya da video izlerken kullanmak için 3.5mm (USB C girişim yok), mikrofonlu (mikrofonun kalitesi önemli değil, rezil olmasa yeter) bir IEM kulaklık arıyorum, ne önerirsiniz? Bütçem 2500TL. Araştırdığım kadarıyla celest wyvern Black remaster gözüme çarptı.
Bence DAC da almalisin DAC'sız IEM'ler hakkında pek iyi yorum görmedim ayrıca çoğuna EQ gerekiyor öyle düzgün performans alınıyor.
DAC'a gerek yok bu bütçede. Pas geçebilirsin.Teşekkürler.
Ne önerirsiniz peki, bütçe belli yaklaşık 600TL kalıyor DAC için.
CX319993 yaz beğendiğini yorumu fazla olanı al. Aliexpress, amazom fark etmez. Bence DAC yine de gerekli tabii ki size kalmış.Teşekkürler.
Simon hocam bu yurtdışında iem'lerle müzik dinlemek için garip bir alet kullanıyolar ipoda benziyor nedir o ?
DAP. (Digital Audio Player)CX319993 yaz beğendiğini yorumu fazla olanı al. Aliexpress, amazom fark etmez. Bence DAC yine de gerekli tabii ki size kalmış.
Simon hocam bu yurtdışında iem'lerle müzik dinlemek için garip bir alet kullanıyolar ipoda benziyor nedir o ?
Yani telefondan farkı ne ki ? Amaç ne onları kullanmakta ?
AliExpress'te az önce şunu buldum:Teşekkürler.