SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba,
Bugün sizin de Fox TV yayınlarından hatırlayacağınız WWE 2K25 oyunu hakkında bilgiler vereceğim umarım beğenirsiniz.

1743102615135.webp

1.Grafikler
Oyunun grafikleri hak getire hala daha kötü Ultra ayarlarda oynuyorum kemer ceketin içinden falan geçiyor grafik konusunda hep geriydi en azından saçlar falan karakter içinden geçmiyor artık.

2.Oynanış
Oyunun oynayışı eski oyunlarıyla aynı neredeyse birkaç kamera farklılığı gelmiş.

3.Showcase
Oyunun hikaye modu oluyor Bloodline yani Samoa kökenlerinden gelen dövüşçülerin tarihini anlatıyor (WWE izlemiyorsanız bilmemeniz normal). Oyunda Objective'ler var fakat time Objectiveler de var mesela 30 saniyede 3 kere kombo yap falan ama zor modda her hareketlerinizden kaçtığından işkenceye dönüşüyor. Neden time objective koydular anlamıyorum.

4.The island
NBA oyununu oynayanlar bilir onun mantığında kıyafet falan alabiliyorsunuz ama maalesef bilgisayar oyuncuları PS4 versiyonundan oynadığından bundan yararlanamıyor. Sadece PS5 konsolunda var. Yine 2K yine saçmalıklar.

5.MyRise
Bildiğiniz kariyer modu ama eğlenceli.

6.MyFaction
Bu modu deneyemedim internet istediğinden (neden serverlara bağlanamadığımı lütfen sormayın) ama kart savaşı falandır herhalde çok önemli bir mod değil.

7.Sonuç
Bu oyunu 2K yaptığı sürece bu oyun çok kötü olacak oyun kesinlikle 60 dolar etmez eğer param çok harcayacak yer bulamıyorum derseniz o zaman alabilirsiniz. :)

Puanım: 4/10 çok ilginizi çekecek bir oyun değil belki de WWE izleyeli yıllar olmuştur sizin için ama en azından bu gerçek değil buna inanıyor musun diyen tayfadan olmayın. Umarım beğenirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski oyunlarda ağır çekime geçiyordu maçlar kronik sorundu düzeldi mi? WWE 2K16 bence bu serinin en iyisi bu arada kesinlikle denenmeli.