WWE kurgu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Devrimci Kedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    wwe
WWE kurgudur. İzlenmesini sağlayanda kurgudur. Eğer kurgu olmasaydı Amerikan güreşi bu kadar popüler olmazdı. Amerikan güreşini kurguya geçiren Vince McMahon'dur. Bu adam sayesinde Amerikan güreşi ünlenmiştir.

Gerçekçiliğe yakın güreş federasyonları da vardır. CZW, ECW gibi. Fakat ECW popülerliğini kaybedip WWE tarafından satın alınmıştır. Sonrasında yok olmuştur.

WWE'nin kurgu olduğunu, CM Punk gibi bir yıldızın UFC'ye geldiğinde paspas olmasından anlayabilirsin.
CM Punk en sevdiğim güreşçidir. UFC'de çıktığı 2 maçı izlerken içim parçalanmıştı. CZW kültüründen gelmesinden ötürü başarılı olacağını düşünüyordum fakat olmadı. Olsun gene de CM Punk

CZW aşırı sıkıntılı bu arada. Çok acımasızlar ya.

Dikkatimi çekti ve buna yanıt vermek istedim. Nasıl futbolda şike skandalları dönüyorsa, nasıl Kurtlar Vadisi gibi diziler gerçekçi olmasa da inanılmaz fazla gerçekmiş gibi davranan insan varsa WWE'nin de kurgu olması hiç anormal değil. Entertainment yani eğlence. Kurgu evet var ama hareketlerin %70-80 oranında gerçek. Örneğin randy orton rko hareketi yüzünden çok fazla kez sırtından ameliyat oldu. Örneğin undertakerın o kadar fazla sakatlığı var ki inanmazsınız. Nasıl bir dizi kendini izlettiriyorsa bir şeyi olduğu gibi kabul ederseniz onu sevmeye başlarsınız. Bir de bir klişe var gerçekte vurmuyorlar. Güreş demek boks demek mi? Hayır. Zaten hareketlerin %70'i gerçek dedim %100 olsa oradaki güreşcilerin çoğu hayatta olmazdı. Sokak dövüşünden bile daha tehlikeli çünkü profesyonel güreş. Bir spor insanların birbirini öldürmesi için mi yapılır yoksa güreş sanatı ortaya koymak için mi?

Sana katılıyorum misal yakın zamanda Rey Mysterio maç esnasında bir güreşçinin boynunu kırıp ölmesine sebebiyet vermişti.

Senaryo kurgu, hareketlerinde kurgu olduğu zamanlar oluyor. Fakat risk her zaman var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…