Lewis Hamilton bildiğiniz gibi başarıya alışkın bir adam, yıllarca Mercedes'te yarıştı ancak Ferrari'ye geçince bu sezon podyuma bile çıkamadı ve bu sene yeni bir sistem, yeni bir araba var. Sizce Lewis eskisi gibi olabilecek mi? Hem de 41 yaşında.

Bence Mercedes'te alıştığı konforu Ferrari'deki ilk sezonunda bulamadı. Bununla birlikte, bu sezon yeni sisteme daha iyi uyum sağlayabileceğini düşünüyorum; sonuçta birden fazla dünya şampiyonluğu bulunan bir pilot. SF-25'in traktör olması nedeniyle geçen sezon performans olarak biraz geride kaldı. Bu yıl kendini daha net şekilde gösterebilir, ancak Formula 1'de sonuçları belirleyen çok sayıda çevresel, fiziksel ve psikolojik faktör olduğu için kesin konuşmak zor.

Lewis Hamilton bildiğiniz gibi başarıya alışkın bir adam, yıllarca Mercedes'te yarıştı ancak Ferrari'ye geçince bu sezon podyuma bile çıkamadı ve bu sene yeni bir sistem, yeni bir araba var. Sizce Lewis eskisi gibi olabilecek mi? Hem de 41 yaşında.

Eskisi gibi olması biraz zor, üstelik Ferrari gibi bir takımda. SF26, SF25'den daha kötü görünüyor şu an. 🙂
Ancak araç yapısı alıştığına daha yakın. Bu sebeple daha iyi olmasını bekliyorum.

Olamaz zaman denilen şeyi kimse yenemez.

Eskisi gibi olması biraz zor, üstelik Ferrari gibi bir takımda. SF26, SF25'den daha kötü görünüyor şu an. 🙂
Ancak araç yapısı alıştığına daha yakın. Bu sebeple daha iyi olmasını bekliyorum.

Ferrari geçen gün motoru çalıştırdı ama test sırasında motor arızası yaşandı ve Hamido yolda kaldı. :D

Ferrari geçen gün motoru çalıştırdı ama test sırasında motor arızası yaşandı ve Hamido yolda kaldı. :D

New year, new mental issues.

Screenshot_20260123_231219_Google.webp

Olmaz. Arabaya alışması 3-5 yıl filan deniliyordu. Bu aslında bunun eşekliği. Dünyanın hiçbir yerinde sonsuza kadar bir takımın şampiyonluğu olmaz. Adam yeni regülasyon gelince hemen Mercedese mıy mıy. Senin şampiyonluğun da hibrit çağıyla oldu. Velhasıl Hamilton şu saatten sonra pilotlar şampiyonasında ikinciliğe bile oynayamaz. Hamilton seven birisi olarak bunu diyorum. Gittiğin takım da yani kaç yıldır aynı terane olan, bir şekilde falso yaratan takım ki Merc'de kredin sonsuzdu. Kendisi yaptı kendisi de çekiyor.