X hesabım askıya alındı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cranxiel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 297

Cranxiel

Yetkin
Makaleler
5

Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi söylüyor ancak hesabı kullanmıyorum bile. Dün fark ettim, talep oluşturdum ama kimse dönmedi.

"X" prnx sitelerini geçmiş durumda neyi askıya alıyolar anlamadım hani bir tarafı doğru olsa bir şey demeyiz elbet.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır hiçbir bildirim yok. Sadece X hesabınızı askıya aldık diye bir mail atmışlar, tıklayınca X Yardım bölümüne götürüyor.
Biraz bakındım internette. Başına gelenler, çareyi ticket atarak bulmuş. Sanırım siz de cevap beklemek durumundasınız gibi.

Taleplere biraz geç dönüyorlar. Bir de VPN ile dener misiniz?
Dönmüyorlar hocam. Kaç defa mail atmışımdır, 'Hesabım neden kapatıldı?' diye.

Eki Görüntüle 76519

Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi söylüyor ancak hesabı kullanmıyorum bile. Dün fark ettim, talep oluşturdum ama kimse dönmedi.
10 dakikalık mail ile hesap oluştur onu kullan, askıya alınırsa başka bi' 10 dakikalık maille tekrar hesap aç. Gerçekten uğraştığına değmez; maillere bakmıyorlar bile.

Günde kaç hesap açılıyor belki, tabii aynı şekilde kaç hesap kapatılıyor. Kimsenin umurunda bile değil önemli değilse yeni hesap açıp keyfe bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…