Detaylar
Kim cevapladı?Taleplere biraz geç dönüyorlar. Bir de VPN ile dener misiniz?Eki Görüntüle 76519
Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi söylüyor ancak hesabı kullanmıyorum bile. Dün fark ettim, talep oluşturdum ama kimse dönmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Denedim işe yaramadı.Taleplere biraz geç dönüyorlar. Bir de VPN ile dener misiniz?
Bazen telefon numarası ve e-posta güncellemesi istiyorlar, mailinize gelen böyle bir bildirim var mı?
Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hayır hiçbir bildirim yok. Sadece X hesabınızı askıya aldık diye bir mail atmışlar, tıklayınca X Yardım bölümüne götürüyor.Bazen telefon numarası ve e-posta güncellemesi istiyorlar, mailinize gelen böyle bir bildirim var mı?
Biraz bakındım internette. Başına gelenler, çareyi ticket atarak bulmuş. Sanırım siz de cevap beklemek durumundasınız gibi.Hayır hiçbir bildirim yok. Sadece X hesabınızı askıya aldık diye bir mail atmışlar, tıklayınca X Yardım bölümüne götürüyor.
RockyHighway79
Üstün
Dönmüyorlar hocam. Kaç defa mail atmışımdır, 'Hesabım neden kapatıldı?' diye.Taleplere biraz geç dönüyorlar. Bir de VPN ile dener misiniz?
10 dakikalık mail ile hesap oluştur onu kullan, askıya alınırsa başka bi' 10 dakikalık maille tekrar hesap aç. Gerçekten uğraştığına değmez; maillere bakmıyorlar bile.Eki Görüntüle 76519
Topluluk kurallarını ihlal ettiğimi söylüyor ancak hesabı kullanmıyorum bile. Dün fark ettim, talep oluşturdum ama kimse dönmedi.
Dönmüyorlar hocam. Kaç defa mail atmışımdır, 'Hesabım neden kapatıldı?' diye.
10 dakikalık mail ile hesap oluştur onu kullan, askıya alınırsa başka bi' 10 dakikalık maille tekrar hesap aç. Gerçekten uğraştığına değmez; maillere bakmıyorlar bile.
Günde kaç hesap açılıyor belki, tabii aynı şekilde kaç hesap kapatılıyor. Kimsenin umurunda bile değil önemli değilse yeni hesap açıp keyfe bakmak lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-