csm

Uzman
X370 SLI Plus anakarta sahibim ve ürünün sitesinde bulunan son BIOS sürümlerinin hepsi beta versiyon olarak gözüküyor. Daha önce beta versiyonlardan birini indirip kullanmıştım, birkaç gün sonra görüntü gelmeme sorunuyla karşılaşmıştım. Bu sorundan sonra kasayı bilgisayarcıya götürdüm. Bana BIOS yazılımında hata olduğunu ve yeni BIOS yazmaları gerektiğini söylediler. Kasayı yaptılar kullanıyorum ama sürümün güncelliğinden emin değilim. Eskiden gözüken Fast boot seçeneği şu anda gözükmemekte. Sizce ne yapmalıyım?

Ben Beta BIOS sürümleriyle sorun yaşamadım şimdiye kadar açıkçası ama emin olmak için son stabil sürümü yükleyebilirsiniz.
IMG_1933.webp

Bilgisayarcının yüklediği bios sürümü de beta sanırım. Anladığım kadarıyla son beta sürümden bir önceki beta sürümü yüklü. Sitedeki 7A33v3L7 sürümü bu mu oluyor?

300 serisi anakart hocam, normal. Eskidi. Bence Beta BIOS kullanabilirsiniz.
Eskiden olan fast boot seçeneği niye bu sürümde yok onu anlamadım. Win 11 24H2 kurarken kapatmak için ararken olmadığını fark ettim.

Eki Görüntüle 87404
Bilgisayarcının yüklediği bios sürümü de beta sanırım. Anladığım kadarıyla son beta sürümden bir önceki beta sürümü yüklü. Sitedeki 7A33v3L7 sürümü bu mu oluyor?

Eskiden olan fast boot seçeneği niye bu sürümde yok onu anlamadım. Win 11 24H2 kurarken kapatmak için ararken olmadığını fark ettim.
CSM kapalı mı?