Yurt dışı cihaza ROM atarsan yüksek ihtimalle IMEI gider.
IMEI zaten yok şu an.
Aldığım yer süresi bitince getirirsin ücret karşılığında hallederiz dedi.
Ampul arkadaş @kullanıcı311 neye dislike attın tam olarak merak ettim. Senin gibi boş beleş insanları gözardı etmekten yoruldum artık.Yurtdışı cihaza ROM atarsan yüksek ihtimalle IMEI gider.
Ampul arkadaş @kullanıcı311 neye dislike attın tam olarak merak ettim. Senin gibi boş beleş insanları göz ardı etmekten yoruldum artık.
Yurtdışı cihaza ROM kurunca IMEI gider. Ya tamamen gider, ya da varsayılan IMEI'ye döner. Ben genelde tamamen gittiğini gördüm, nadiren varsayılan IMEI'ye döndüğü de oluyor. Konu sahibi, ilk mesajında yurtdışı olduğunu da IMEI attırıp attırmadığını da belirtmemiş.ROM kurunca IMEI gitmez. Ek olarak cihazı daha kayıt etmemiş yani orijinal IMEI yazılı cihazda. Bu kadar ön yargılı olmamanızı öneririm![]()
Konu sahibi, ilk mesajında yurt dışı olduğunu da IMEI attırıp attırmadığını da belirtmemiş.
Hayır gitmez. ROM kurulurken IMEI bölümü ellenmiyor. EDL veya brom mod ile ROM atılırken belki gidebilir ki Redmi Note 7 cihazımda EDL üzerinden ROM atarken kendi IMEI numarası gitmişti. Fastboot ROM atarken IMEI gitmez. Gitse de çok çok az bir ihtimalle gider. 5 kere falan Fastboot ROM attım IMEI bölümene hiçbir şey olmadı.
Böyle bir şey yok. Yeni IMEI varsayılan IMEI numarasını yerine yazılıyor ve bu sayede eski IMEI siliniyor. Komutlarla falan silseniz IMEI bölümleri boş olur ki Redmi Note 7 cihazımda çok denedim bunları.
IMEI yok diyor. Demek ki 4+4 ay hakkını kullanıyor ve cihazda kendi IMEI numarası kayıtlı. Cihaza daha ellenmemiş.
En son SPFlashTool'dan yurtdışı Redmi Note 9 telefona ROM attığımda *#06# yaptığımda 2 IMEI'de tamamen kaybolmuştu. Israrla gitmez diyorsun hala, anlamadım. Neyse kendi bildiğin doğrundan sen şaşma kardeşim.Hayır gitmez. ROM kurulurken IMEI bölümü ellenmiyor. EDL veya brom mod ile ROM atılırken belki gidebilir ki Redmi Note 7 cihazımda EDL üzerinden ROM atarken kendi IMEI numarası gitmişti. Fastboot ROM atarken IMEI gitmez. Gitse de çok çok az bir ihtimalle gider. 5 kere falan Fastboot ROM attım IMEI bölümene hiçbir şey olmadı.
Böyle bir şey yok. Yeni IMEI varsayılan IMEI numarasını yerine yazılıyor ve bu sayede eski IMEI siliniyor. Komutlarla falan silseniz IMEI bölümleri boş olur ki Redmi Note 7 cihazımda çok denedim bunları.
SP Flash Tool'dan yurt dışı Redmi Note 9 telefona ROM attığımda *#06# yaptığımda 2 IMEI'de tamamen kaybolmuştu.