ROM kurunca IMEI gitmez. Ek olarak cihazı daha kayıt etmemiş yani orijinal IMEI yazılı cihazda. Bu kadar ön yargılı olmamanızı öneririm😊
Yurtdışı cihaza ROM kurunca IMEI gider. Ya tamamen gider, ya da varsayılan IMEI'ye döner. Ben genelde tamamen gittiğini gördüm, nadiren varsayılan IMEI'ye döndüğü de oluyor. Konu sahibi, ilk mesajında yurtdışı olduğunu da IMEI attırıp attırmadığını da belirtmemiş.

Yurt dışı cihaza ROM kurunca IMEI gider.

Hayır gitmez. ROM kurulurken IMEI bölümü ellenmiyor. EDL veya brom mod ile ROM atılırken belki gidebilir ki Redmi Note 7 cihazımda EDL üzerinden ROM atarken kendi IMEI numarası gitmişti. Fastboot ROM atarken IMEI gitmez. Gitse de çok çok az bir ihtimalle gider. 5 kere falan Fastboot ROM attım IMEI bölümene hiçbir şey olmadı.

Böyle bir şey yok. Yeni IMEI varsayılan IMEI numarasını yerine yazılıyor ve bu sayede eski IMEI siliniyor. Komutlarla falan silseniz IMEI bölümleri boş olur ki Redmi Note 7 cihazımda çok denedim bunları.

Konu sahibi, ilk mesajında yurt dışı olduğunu da IMEI attırıp attırmadığını da belirtmemiş.

Garantili almadım yurt dışı aldım.

IMEI yok diyor. Demek ki 4+4 ay hakkını kullanıyor ve cihazda kendi IMEI numarası kayıtlı. Cihaza daha ellenmemiş.

Hayır gitmez. ROM kurulurken IMEI bölümü ellenmiyor. EDL veya brom mod ile ROM atılırken belki gidebilir ki Redmi Note 7 cihazımda EDL üzerinden ROM atarken kendi IMEI numarası gitmişti. Fastboot ROM atarken IMEI gitmez. Gitse de çok çok az bir ihtimalle gider. 5 kere falan Fastboot ROM attım IMEI bölümene hiçbir şey olmadı.

Böyle bir şey yok. Yeni IMEI varsayılan IMEI numarasını yerine yazılıyor ve bu sayede eski IMEI siliniyor. Komutlarla falan silseniz IMEI bölümleri boş olur ki Redmi Note 7 cihazımda çok denedim bunları.

IMEI yok diyor. Demek ki 4+4 ay hakkını kullanıyor ve cihazda kendi IMEI numarası kayıtlı. Cihaza daha ellenmemiş.

Evet 4+4 bitince dirençle IMEI işini halledecekmis aldığım yer acelesi yok o yüzden dedi. Önceden aldigimdada aynı şekil yapmistim.

En son SPFlashTool'dan yurtdışı Redmi Note 9 telefona ROM attığımda *#06# yaptığımda 2 IMEI'de tamamen kaybolmuştu. Israrla gitmez diyorsun hala, anlamadım. Neyse kendi bildiğin doğrundan sen şaşma kardeşim.