Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Hocam çok haklısınız geçmişten bulup atmıştım ama mesajınız üzerine hatalı olduğumu fark ettim araştırdığımda bunu Asus Rog markalı anakartlarda bir tool özelliği olup "se7en" anime adı ile yapıldığını gördüm hemde konu sahibinin ekteki fotosu ile aynı. Bir link bırakıyorum, okumak istemeyenler içinde nasıl yapacağını anlatıyorum.Arkaplan değiştirme değil bu. Logo veya açılış ekranı değiştirme bu.
- BIOS'a girin.
- Gelişmiş Moda geçin. (Advanced Mode)
- Araçlar menüsüne gidin.(Tool)
- “Arka Plan Sahnesini Değiştir” veya benzeri bir seçeneği bulun.(Change Background Scene)
- BIOS'unuzda bulunan "ROG Varsayılan" , "Se7en" temasından seçim yapın (ROG Default yada Se7en)
Son düzenleme:
Evet hocam ROG, lakin yine de merak ettim TUF varyasyonlarda var mı diye. Öğrenmiş olduk, yokmuş.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Hocam dediğiniz ile de mümkün fakat reddit te ve bazı yerlerde birkaç kullanıcı modsuz yapmış yanii modsuz da olabiliyormuş.Arkaplan değişikliği için modlu BIOS yazmak lazım. Orijinal dosyayı modlayıp istediğin her resmi koyarsın. Aşırı yüksek çöünürlükte olmadığı sürece.
Son düzenleme:
Modsuz olan şey My Logo ve Basit tema. Daha ayrıntılı şeyler için dediğim gibi modlamak lazım. Eski hevesim olsa modlardım da artık çok sıkıldım bu pc işerlerinden falan. ASUS Rampage III Extreme anakartımın BIOS görünümünü komple değiştirmiştim Crysis arkaplanı koymuştum. ROG logosu yerine de NanoSuit Visor'ü koymuştum.Hocam dediğiniz ile de mümkün fakat reddit te bir kullanıcı modsuz yapmış yanii modsuz da olabiliyormuş.
Anonim0099
Çalışkan
Benim anakartim aslinda düz modeli resmini ekledim. BIOS'taki resimede dikkatli bakinca ASUS'un logosu ve ROG yazisida gozukuyor. Bilmiyorum upload ettigimde gozukur mu ama ROG'dan oldugu belli. Tahminin PC'yi ilk topladigimda ASUS'un uygulamalarinda wallpaper indirmistim Armour create baktigimda bulamadım ASUS AI Suite kullandigimida hatirliyorum ama şu anda PC de yuklu degil ve geri yukleyemiyorum. Guncellestirmelerden sonra kaldirmis olabilirler. Onuda yukledigimi hatirliyorum. Yeni topladigimda ASUS uygulamalarindan wallpaperlar indirdigimi hatirliyorum. Ama bulamadim AI Suite 3 de olmayabilir ama yani geriye secenek kalmadi gibi.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
sawyerford
Üstün
Benim model de ROG fakat B450 olduğu için yok sanırım.Evet hocam ROG, lakin yine de merak ettim TUF varyasyonlarda var mı diye. Öğrenmiş olduk, yokmuş.![]()
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
- BIOS'a girin.
- Gelişmiş Moda geçin. (Advanced Mode)
- Araçlar menüsüne gidin.(Tool)
- “Arka Plan Sahnesini Değiştir” veya benzeri bir seçeneği bulun.(Change Background Scene)
- BIOS'unuzda bulunan "ROG Varsayılan" , "Se7en" temasından seçim yapın (ROG Default yada Se7en)
Hocam yukarıda yazdığım (alıntıladım) adımları deneyebilir misiniz?Benim anakartim aslinda düz modeli resmini ekledim . Biostaki resimede dikkatli bakinca asusun logosu ve rog yazisida gozukuyor . Bilmiyorum upload ettigimde gozukur mu ama rog dan oldugu belli . Se7en yazisinda gelince tahminin pc yi ilk topladigimda asusun uygulamalarinda wallpaper indirmistim Armour create baktigimda bulamadım Asus AI suite kullandigimida hatirliyorum ama suanda Pc de yuklu degil ve geri yukleyemiyorum . Guncellestirmelerden sonra kaldirmis olabilirler . Onu yukledigimde wallpaperlar indirdigimi hatirliyorum . ismini benim se7en yazmis olma ihtimailim yuksek . Cunku se7en yazdigimi net hatirliyorum . Ai Suite 3 de olmaya bilir ama yani geriye secenek kalmadi gibi
Anonim0099
Çalışkan
Hocam yukarıda yazdığım (alıntıladım) adımları deneyebilir misiniz?
Deniyorum simdi.
Hocam yukarıda yazdığım (alıntıladım) adımları deneyebilir misiniz?
Simdi tekrar baktim zaten ben oradan degistirdim istersem duz ROG'ya da SE7en seklinde var. Ekstra ekliyebileceğim ya da farkli secenekler yok.