Çözüldü X870E Apex anakartlı sistemde format sonrası internet hızı düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Konuyu açtıktan sonra Windows 11'e tekrar formatladım hocam. Şu an Windows 11'de de 100 Mbps'ye kitli durumda Ethernet portum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ethernet kabloumun ucuna biraz zarar vermişim o zararı düzeltince gigabite çıktım yine.
Bunu da denedim hocam. LAN kartım 5 Gbps destekliyor onu da denedim. Yeşil interneti kapattım bir de.

@LH44 @Ayhan Dönmez Wi-Fi ile Gigabit alabiliyorum.

Belki Win10 kaynaklı bir sıkıntı, hangi sürücüyü kurdun? Win10 uyumlu olanı kurup tekrardan dene istersen. Onun haricinde Apex Win10'da Wi-Fi çalışmıyordu en son, Realtek olanlarda sanırım aktifti. Sonradan bir revizyon getirdiler ona.

Konuyu açtıktan sonra Windows 11'e tekrar formatladım hocam. Şu an Windows 11'de de 100 Mbps'ye kitli durumda Ethernet portum.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Ethernet kabloumun ucuna biraz zarar vermişim o zararı düzeltince gigabite çıktım yine.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…