Ben orijinal kendi rengini kullanmaktan yanayım. @Testo Unit, dediği gibi orijinal beyaz anakart da alıp kullanabilirsin ama sen yine de boyama projeni gerçekleştir ve durumu gözlemle bir sıkıntı çıkmazsa bütün foruma bu konuda katkı sağlamış olursun başka kullanıcılar da yararlanır bu konudan.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Anakartın çoğunluğu bloklarla kaplı olduğu için göz yumuyorum hocam. Eğer anakart daha düşük seviye bir anakart olup da PCB'si çıplak olsaydı girişeceğim iş değildi.
Bence böyle daha hoş olur zıt renkler ayrı bir hava katıyor ki hatırladığım kadarıyla sizde GameRock ekran kartı vardı fanlar falan koyu renkdi yine ekran kartıyla beraber kombinlenince asla sırıtmaz.
Chipset üstü bayağı ısınabiliyor. O kısma dikkat edin.
Çipset 65 dereceleri görüyor normal haliyle testlerde. Tabii benim kasamda daha düşük olacağını düşünüyorum çünkü kasamda 16 tane fan olacak malum.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Ha şu da var sizin için 870-A ile 870E-E'yi karşılaştırdım. Aradaki farklar kayda değer değil. Riske girmeden uğraşmadan X870-A da bakabilirsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ha şu da var sizin için 870-A ile 870E-E'yi karşılaştırdım. Aradaki farklar kayda değer değil. Riske girmeden uğraşmadan X870-A da bakabilirsin.
USB slotları ve fan slotları olarak işime yaramıyor maalesef.
erdym
Üstün
Çipset 65 dereceleri görüyor normal haliyle testlerde. Tabii benim kasamda daha düşük olacağını düşünüyorum çünkü kasamda 16 tane fan olacak malum.
Şu an olabilecek tek sorun boyanın topaklanmış olması, bir de o sprey boyalar 10 saniyede yapışıyor çıkarana kadar kafayı yedirtir.
Gigabyte'a olan güvensizliğimi aşsam bile şu an MSI anakartımla ASUS soğutucumu tam uyumlu kullanamadığımdan ötürü ASUS anakart istiyorum.
Gigabyte'ye olan güvensizliğimi aşsam bile şu an MSI anakartımla ASUS soğutucumu tam uyumlu kullanamadığımdan ötürü ASUS anakart istiyorum.
Nasıl bir uyumsuzluk? RGB kontrolü mü?
Şu an olabilecek tek sorun boyanın topaklanmış olması, bir de o sprey boyalar 10 saniyede yapışıyor çıkarana kadar kafayı yedirtir.
Nasıl bir yapısı var tam olarak? Parlak mı yoksa mat mı? Kalın olarak mı atılabiliyor tek?
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young