Detaylar
Kim cevapladı?efebatiin
Yetkin
Asıl xantiyi anlayıp Jer'i anlamamak lazım, jer dışında ıgl yok yok!
Yok!
Yok!
Türk olması şart değil adamın takıma katkısı yok neredeyse yumruklayacaktım kendimi.
Boşta şu an Magisk var para varsa değerlendirilebilir. HLTV de başka igl önerenleride görmüştüm adlarını hatırlamıyorum.
Xantares yerine şu an gelebilecek biri yok bu sinirini azıcık düzeltirse çok daha iyi olacaktır.
SF26
Üstün
Sadece EF dönemini tamamen bilen bilinçli bir taraftarım, aynı zamanda İsmail abinin akrabasıyım. Akrabası olmam çok sıkıntı mı oldu?Niye bu kadar korumaya çalışıyorsun? Tam olarak kimsin, kendini tanıtır mısın? İsmail senin akraban mı?
Bilmediğiniz şeylere çok yorum yapıyosunuz.
Xitana
Uzman
Diyosunuz ya "mentali kötü takımı kötü etkiliyor yahu" mentali iyi olan ve aynı vuran ve takıma gelebilecek biri var mı? Varsa atın bekliyorum.
efebatiin
Yetkin
@efebatiin xfl0Ud'un bu takımda yeri yok. Onun kendini geliştirmesi için bir Avrupa takımına ihtiyacı var. Şu anki konumundan onu alıp 5 Türk denemesi için kullanmak büyük israf olur, gerek yok.
Şu an xantares gönderilecekse bile, gerekirse akademiden yerine 2 tane eli kolu tutan biri çekilmeli. Takım belki uzun bir süre belli bir standardın altında oynar ama elbet bir gün gene ait olduğu yere gelir.
Floud gelmesin zaten
Gidecek biri varsa bence jer gitmeyecek ise toparlanmalı.
senuzulme
Üstün
Burada bir şey bilmeyen tek kişi sensin. Herkes sakin sakin fikrini belirtiyor, sanki sana sövmüşüz gibi kuduruyorsun. Emin ol XANTARES forumda olsa bu kadar takılmazdı bu yazılanlara.Sadece EF dönemini tamamen bilen bilinçli bir taraftarım, aynı zamanda İsmail abinin akrabasıyım. Akrabası olmam çok sıkıntı mı oldu?
Bilmediğiniz şeylere çok yorum yapıyorsunuz.
- Makaleler
- 2
Akraban olduğunu bilmiyorum ki, niye sıkıntı olsun? Sana sadece “akraba mı oluyor?” diye sordum. Konuyu çarpıtma, adam akıllı ve tarafsız şekilde yaz. Bilip bilmediğini neye göre değerlendiriyorsun da bilmediğin konuda yorum yapıyorsun? Hayırdır, ağır bir şey mi dedik?Sadece EF dönemini tamamen bilen bilinçli bir taraftarım, aynı zamanda İsmail abinin akrabasıyım. Akrabası olmam çok sıkıntı mı oldu?
Bilmediğiniz şeylere çok yorum yapıyosunuz.
senuzulme
Üstün
XANTARES uzun zamandır gerekli oyunu oynamıyor takımda. Sanki ortalama bir oyuncuymuş gibi takılıyor. Bu adam top fragger, her koşulda vurması lazım. Vuramayacaksa, normal bir oyuncudan farklı olayı yok.Diyosunuz ya "mentali kötü takımı kötü etkiliyor yahu" mentali iyi olan ve aynı vuran ve takıma gelebilecek biri var mı? Varsa atın bekliyorum.
Konunun bence kimseyle alakasi yok. Hicbir takim 11-1'den mac vermemeli, 8-4'ten 10-8 yaptigi maci da eco verip 13-11 kaybetmemeli. Bu takimda daha buyuk sikintilar ve disiplinsizlik var.
Xitana
Uzman
Xantares uzun zamandır gerekli oyunu oynamıyor takımda. Sanki ortalama bir oyuncuymuş gibi takılıyor. Bu adam top fragger, her koşulda vurması lazım. Vuramayacaksa, normal bir oyuncudan farklı olayı yok.
Yakında toparlayacaktır diye düşünüyorum, en iyi oyuncumuz sonuçta çok üstüne gitmememiz lazım.