Xbox 360 alınır mı?

3750. 2011. Slim. Benden.
Tam tarih versen daha iyi olurdu. Ya Trinity, ya da Corona. CVBS output'u les gibi, Component yok, sadece HDMI verir. İsi olarak sorunu yok, XGCPU var. Sogutmasi guclu. Wattage guzel. RGH3 tam uyumlu. Bad Update de edilir.

RRoD veren kasa olsa almayı düşünmem bile ama Slim kasalar sağlam oluyor diye biliyorum.
RRoD ≠ Kasa. RRoD ≠ Anakart. RRoD ≠ Revizyon. RRoD = Kursunsuz lehimin dusuk Tg degeri olan BGA noktalarinda kopmasi sonucu olusan temassizlik bazli sorun. Tamamen lehim ve PCB esnekligi ile alakali. 2006-2007 arasi konsollarda cikiyor.

2011 06 26 tam tarihi. Tüplü TV'de 1-2 ay kullanılır senede.

Corona o zaman yuksek ihtimal. Trinity ve Corona zaten Jasper Kronos ve Jasper Zeus ile beraber en iyi 360 anakartlarindan.

CRT kac inch? Ona gore siritabilir. 15" TV'mde siritiyordu benim, bulanik bulanik oluyor.
Inch'i bilmiyorum maalesef. CRT o kadar da mühim değil. Taş patlasın 2 ay kullanılacak yılda.

Anakart iyiyse alabilirim o zaman.

Cok eglenceli bu arada iki kisi oynayinca.
360'ın yanında dönüp bakılabilecek bir cihaz değil maalesef. Hani el konsolu açısından 3DS neyse de 360 ile Wii arasında bir seçim yapacak olsam direkt 360 derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…