Xbox Controller Mecool KM2 Plus TV Box'ta Çalışmıyor

nicomender

Çalışkan
Başlıkta da yazdığı gibi Xbox Controller Mecool KM2 Plus'ta tam olarak çalışmıyor. Ana sayfada ve TV+ gibi uygulamalarda kontrolcüyle gezebiliyorum. Ama hem Steam Link'te hem de Play Store'dan indirdiğim oyunlarda kontrolcü çalışmıyor. Steam Link'te kontrolcü bağlı gözüküyor ama tuşlara basmıyor. Daha önce Chromecast'te böyle bir sorun yaşamamıştım.

Merhaba, Next Smart 4K modelinde aynı sirunu yaşıyorum. Cozum bulabildiniz mi? Bluetooth ile baglaniyorum ama trigger tuşlarını algilamiyor oyun icinde. GeForce NOW ile oyun oynamaya çalıştım.

Merhaba, Next Smart 4K modelinde aynı sirunu yaşıyorum. Cozum bulabildiniz mi? Bluetooth ile baglaniyorum ama trigger tuşlarını algilamiyor oyun icinde. GeForce NOW ile oyun oynamaya çalıştım.
Hayır sanırım TV Box kullanan ve bilgisi olan çok fazla kişi yok yabancı sitelerde de çözüm bulamadım. Chromecast'te sorun yokken diğer TV Box'larda böyle bir sorun var demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…