İkisi arasından hangisini seçmeliyim sizce. İlk defa kablosuz gamepad alacağım. Eğer Xbox Elite Series 2 alırsam Batum'a gidip alacağım o yüzden aralarında çok fiyat farkı yok sayılır.
Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
Xbox Elite Series 2.
Bence de. Alınabiliyor ise tabii ki bu. Ama diğeri de güzel.
SoldierBoyBabam
Üstün
Hocam Xbox kalitesi başka bir de bazı kısımlar metal Elite Series'de.Bence de. Alınabiliyor ise tabii ki bu. Ama diğeri de güzel.
Gürcistan'da Zoomer mağazalarında kırmızı ve mavi renkli Xbox Elite Series 2 Core'lar 349 GEL tax free ile yaklaşık 310 GEL'e düşüyor yani yaklaşık 4bin TL gibi bir fiyata gelmiş olucak.Bence de. Alınabiliyor ise tabii ki bu. Ama diğeri de güzel.
Core bu arada en boş paket. Gerçeğini alın alacaksanız.Gürcistan'da Zoomer mağazalarında kırmızı ve mavi renkli Xbox Elite Series 2 Core'lar 349 GEL tax free ile yaklaşık 310 GEL'e düşüyor yani yaklaşık 4bin TL gibi bir fiyata gelmiş olucak.
Bence 8BitDo Ultimate alın, diğerinde kullanmayacağınız özellikler var.İkisi arasından hangisini seçmeliyim sizce. İlk defa kablosuz gamepad alacağım. Eğer Xbox Elite Series 2 alırsam Batum'a gidip alacağım o yüzden aralarında çok fiyat farkı yok sayılır.
Arkadaşımda aynısı var elime aldım biraz kullandım hoşuma gitti o yüzden istiyorum.Core bu arada en boş paket. Gerçeğini alın alacaksanız.
8 bitdo olanı al. Elite series 2 gereksiz. Onun dışında daha ucuza TR'de Gamesir T4 Cyclone Pro var ona bakabilirsin o gamepad olarak 8 bitdo'dan daha iyi ama şarj standı olmayacak. Şarj standı önemli değilse T4 pro al.İkisi arasından hangisini seçmeliyim sizce. İlk defa kablosuz gamepad alacağım. Eğer Xbox Elite Series 2 alırsam Batum'a gidip alacağım o yüzden aralarında çok fiyat farkı yok sayılır.
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...
Onun dışında ben en en iyisini istiyorum diyorsan da 5500TL'ye Vader 4 pro vardı ona bakabilirsin.
Flydigi Vader 4 Pro - Kablosuz Gamepad - RGB - 40-100gf Ayarlanabilir Joistik Kuvvet Anahtarlama Titreşim Tetik - PC - Switch - Android IOS Desteği - 1000Hz - Siyah
Flydigi Vader 4 Pro Çok Platformlu PC Oyun Denetleyicisi Desteklenen platformlar: PC / NS / TV / Android / Dizüstü Bilgisayar (şimdiye kadar xbox ve ps desteği DEĞİL). Bağlantı modları: Kablolu / Bluetooth / 2.4G Kablosuz Dongle. Kendinden Geliştirilmiş Kuvvet Ayarlanabilir Kol...
Ben 8BitDo alırdım, hall effect olması potansiyometreli olmasından iyidir. Daha uzun ömürlü.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-