Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim, anladığım kadarıyla aynı bir powerbank gibi sarj ediyoruz sonra da cihaza takıyoruz. Siparişi verdim şimdi. Normal pil yada sarj edilebilir bir alıp onlarlı sök tak yapmaktansa daha rahat ve kullanışlı olacak. Teşekkür ederim.
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim, anladığım kadarıyla aynı bir powerbank gibi sarj ediyoruz sonra da cihaza takıyoruz. Siparişi verdim şimdi. Normal pil yada sarj edilebilir bir alıp onlarlı sök tak yapmaktansa daha rahat ve kullanışlı olacak. Teşekkür ederim.
Seni zorlamayacaksa bir de yedek sipariş et. Biri şarj olurken ötekini kullanırsın.
SoldierBoyBabam
Üstün
Aslında cihazda takılıyken de şarj edip oynayabiliyorsun.Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim, anladığım kadarıyla aynı bir powerbank gibi sarj ediyoruz sonra da cihaza takıyoruz. Siparişi verdim şimdi. Normal pil yada sarj edilebilir bir alıp onlarlı sök tak yapmaktansa daha rahat ve kullanışlı olacak. Teşekkür ederim.
Taksitle alırım aslında da bu aylık kredi kartı limitimi doldurdum, kendime söz verdim maaşın yüzde geçmesin diye hedefi azıcık geçtim bununla birlikte. Daha sonra artık.Seni zorlamayacaksa bir de yedek sipariş et. Biri şarj olurken ötekini kullanırsın.
SoldierBoyBabam
Üstün
Taksitle alırım aslında da bu aylık kredi kartı limitimi doldurdum, kendime söz verdim maaşın yüzde geçmesin diye hedefi azıcık geçtim bununla birlikte. Daha sonra artık.
Güle güle kullanın hocam, zaten bu alet de 4-5 saatte şarj oluyormuş yani çok süre değil.
Teşekkür ettim, cevaplar için de saolun. Evde sarj edilmesi gereken cihaz sayısı ufak bir teknoloji mağazası kıvamına geldi bu arada.Güle güle kullanın hocam, zaten bu alet de 4-5 saatte şarj oluyormuş yani çok süre değil.