Detaylar
Kim cevapladı?baysigma
Uzman
Series X alıp pişman olmuş biri olarak kesinlikle alınmaz. Hayatımda gördüğüm en içi boş konsol. Series X bile leş gösteriyorken Series S'i tahmin bile edemiyorum.
Niye boş hocam.
Özel oyunu geçtim PC'de ve PlayStationda olup da Xboxta olmayan tonla oyun var.
Blackraven
Üstün
Televizyona takıp AAA oyunlar oynamayı planlıyorsanız alınmaz. Eğer görece eski oyunları(çıktığı dönemki vb.) oynayacaksanız alınır veya 1080p monitörde oynayacaksanız yine alınır. Son olarak ise 2. elde olsa dahi 10k verilip alınmaz ederi kesinlikle 8K civarı. Piyasada 2000 tane 10K'ya ilan var ama alan bir elin parmağını geçmez ya seve seve ya da istemeye istemeye o fiyatları indirecekler. Yurtdışında 2. elinin taş çatlasın €150'ya satılan konsolun burada 10k olmasının açıklaması yok.
baysigma
Uzman
Televizyona takıp AAA oyunlar oynamayı planlıyorsanız alınmaz. Eğer görece eski oyunları(çıktığı dönemki vb.) Oynayacaksanız alınır veya 1080p monitörde oynayacaksanız yine alınır. Son olarak ise 2. elde olsa dahi 10k verilip alınmaz ederi kesinlikle 8K civarı. Piyasada 2000 tane 10K'ya ilan var ama alan bir elin parmağını geçmez ya seve seve ya da istemeye istemeye o fiyatları indirecekler. Yurt dışında 2. elinin taş çatlasın €150'ya satılan konsolun burada 10k olmasının açıklaması yok.
Series S hateri çok
Televizyona takıp AAA oyunlar oynamayı planlıyorsanız alınmaz. Eğer görece eski oyunları(çıktığı dönemki vb.) Oynayacaksanız alınır veya 1080p monitörde oynayacaksanız yine alınır. Son olarak ise 2. elde olsa dahi 10k verilip alınmaz ederi kesinlikle 8K civarı. Piyasada 2000 tane 10K'ya ilan var ama alan bir elin parmağını geçmez ya seve seve ya da istemeye istemeye o fiyatları indirecekler. Yurt dışında 2. elinin taş çatlasın €150'ya satılan konsolun burada 10k olmasının açıklaması yok.
Geri almayacağım bayağı kötülediler. PS4'lere bakacağım. Tekrar.
PasPas
Becerikli
Alınır.
Haterlerinin sebebi fanboyluk. O kadar.Series S hateri çok
Geri almayacağım bayağı kötülediler. PS4'lere bakacağım. Tekrar.
baysigma
Uzman
Sağ olun.
baysigma
Uzman
Alinabilir cihaz, konuyu okumadim ikinci ele karşı nasılsınız bilmiyorum
İkinci el temiz bir cihaz tavsiyemdir.
Bütçesine göre fazlasıyla yeterli bir cihaz.
İkinci el bakıyorum 8.700e buldum tertemiz adamla konuşuyorum muhtemelen alacağım.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-