Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, ilk konsolumu alacağım. Durumu şöyle belirteyim: Oyuncu laptopum var, Legion 5 Pro, gayet yeterli ama işten gelince bilgisayarın başına geçemiyorum, o sebeple konsol düşündüm. Çok hızlı oyun tüketen biri değilim. Hem film, dizi, oyun şeklinde kullanmak istiyorum. Xbox tarayıcı olması ayrı ilgimi çekti. Hem güncel konsol fiyat açısından da yüksek değil, 2. el 14 bin. Sıfır PS5 alsam oyunlar pahalı, 25 bin aşağı değil. Kaldı ki PC Sony oyunlarını bitirdim. Tavsiyenizi istemekteyim, kullanıcı varsa görüşlerini bekliyorum.
Arkadaşlar yorumlarını bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Belirtiğim üzerim amacım nakit toplu elden çıkarmamam yoksa sahibinden 18 bine X var ama çıkaramam bu parayı taksitle düşük tutarak almak işime geliyor. X için baktım 2. el 23 bin trend yol üzerinden 6 taksit peşin fiyatına şöyleki 4 bin üstü taksit benim işime gelmiyor s de 2300 geliyor X de 3700 geliyor yeni çıkacak olan konsoların ilk dönemi dahil devam etmeyi düşünüyorum oyun tüketimi belirtim film dizi önceliğimde var son olarak bu konuda da fikrinizi alıp dalandırmadan netleştirmiş olayım.
@mr.esat
@Simon
@erdym
@moneymoon
@hakano
@Philologically
- Makaleler
- 23
Bence cevrendeki konsol satan dukkanlara bak. Onlarda taksit yapiyor. Daha mantikli.Arkadaşlar yorumlarını bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Belirtiğim üzerim amacım nakit toplu elden çıkarmamam yoksa sahibinden 18 bine X var ama çıkaramam bu parayı taksitle düşük tutarak almak işime geliyor. X için baktım 2. el 23 bin trend yol üzerinden 6 taksit peşin fiyatına şöyleki 4 bin üstü taksit benim işime gelmiyor s de 2300 geliyor X de 3700 geliyor yeni çıkacak olan konsoların ilk dönemi dahil devam etmeyi düşünüyorum oyun tüketimi belirtim film dizi önceliğimde var son olarak bu konuda da fikrinizi alıp dalandırmadan netleştirmiş olayım.
@mr.esat
@Simon
@erdym
@moneymoon
@hakano
@Philologically
Bence cevrendeki konsol satan dukkanlara bak. Onlarda taksit yapiyor. Daha mantikli.
Görüştüm X için 25 diyor s için 14. taksite peşin fiyatına yokmuş.
- Makaleler
- 23
O zaman Trendyol daha avantajli gibi.Görüştüm X için 25 diyor s için 14. taksite peşin fiyatına yokmuş.
Görünen o satıcıyla görüştüm 12 ay garanti diyor 2. elde X ve S arasında kaldım. Zamanında bu fiyata sıfırını alıyordum şimdi 2. el.
Philologically
Yetkin
İstanbuldaysanız Kadıköy Kahraman'a sorun, onlar taksit yapıyorlardı.Görünen o satıcıyla görüştüm 12 ay garanti diyor 2. elde X ve S arasında kaldım. Zamanında bu fiyata sıfırını alıyordum şimdi 2. el.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı