tear

Üstün
Makaleler
34
Konsol almayı planlıyorum. Xbox Series S gayet uygun gözüktü. Oyun performansı ve ömrü ne kadar olur? 2 sene beni götürse yeter ve RDR 2 veya Cyberpunk gibi oyunlarda performans durumu nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bulaşmayın derim, zira yeni nesil oyunları 60 FPS'de oynatmak uğruna düşük çözünürlüklü grafikler sunuyor. Mesela Black Myth Wukong Series S'e ve Series X'e çıkış yapmadı PS5'e çıkarken zira Microsoft, Xbox platformuna oyun çıkarılacaksa Series S'e de çıkarılmasını şart koştu, Black Myth Wukong'un geliştiricileri ise bu zorunluluktan dolayı oyunu Xbox platformuna çıkaramadı, oyun cayır cayır Series X'te çalışacakken hiç çıkarılamadı. Yahut çıkarılsa bile Series S'de çamur gibi görüntü görürsem şaşırmam. Dolayısıyla tavsiyesini istediğin konsol, ölü bir konsol. Çıktıktan 2. senesinde zaten tabuta girdi.

Konsol almayı planlıyorum. Xbox Series S gayet uygun gözüktü. Oyun performansı ve ömrü ne kadar olur? 2 sene beni götürse yeter ve RDR 2 veya Cyberpunk gibi oyunlarda performans durumu nasıl?

Kesinlikle alınabilecek bir konsol, uzun süreler kullandım ve hiç üzmedi.

Hiç bulaşmayın derim, zira yeni nesil oyunları 60 FPS'de oynatmak uğruna düşük çözünürlüklü grafikler sunuyor. Mesela Black myth Wukong Series S'e ve Series X'e çıkış yapmadı PS5'e çıkarken zira Microsoft, Xbox platformuna oyun çıkarılacaksa Series S'e de çıkarılmasını şart koştu, Black myth Wukong'un geliştiricileri ise bu zorunluluktan dolayı oyunu Xbox platformuna çıkaramadı, oyun cayır cayır Series X'te çalışacakken hiç çıkarılamadı. Yahut çıkarılsa bile Series S'de çamur gibi görüntü görürsem şaşırmam. Dolayısıyla tavsiyesini istediğin konsol, ölü bir konsol. Çıktıktan 2. senesinde zaten tabuta girdi.

Xbox Series S ile X arasında neredeyse iki katı fiyat farkı var. 13.500 civarına Series S geliyor. O fiyata ne bekliyorsun? 13.000 TL'lik cihaz ile yeni nesil oyunları oynayabiliyorsun çok rahat bir şekilde. Daha ne istiyorsun? 2 sene çok rahat götürür şu an, One S bile güncel oyun derdin yoksa 2-3 sene götürebilecek bir cihaz. Series X daha performanslı olabilir ancak 24.000 TL gibi bir fiyatı var. Series S 2 sene boyunca çıkan çoğu oyunu çok stabil bir şekilde "çamur" görüntü vermeden rahat rahat oynatır. Bir ürüne sallarken fiyatını göz önünde bulundurarak sallamanı tavsiye ederim. 13.000 TL'ye nimet gibi cihaz.

Xbox Series S ile X arasında neredeyse iki katı fiyat farkı var. 13.500 civarına Series S geliyor. O fiyata ne bekliyorsun? 13.000 TL'lik cihaz ile yeni nesil oyunları oynayabiliyorsun çok rahat bir şekilde. Daha ne istiyorsun? 2 sene çok rahat götürür şu an, One S bile güncel oyun derdin yoksa 2-3 sene götürebilecek bir cihaz. Series X daha performanslı olabilir ancak 24.000 TL gibi bir fiyatı var. Series S 2 sene boyunca çıkan çoğu oyunu çok stabil bir şekilde "çamur" görüntü vermeden rahat rahat oynatır. Bir ürüne sallarken fiyatını göz önünde bulundurarak sallamanı tavsiye ederim. 13.000 TL'ye nimet gibi cihaz.

Kesinlikle katılıyorum. Ben yeni aldım ve çok memnunum. İkinci el temiz buldunuz mu tam bir fiyat performans konsol.

Ben PS5 oneririm. Şu an fiyati 18 bin liraya kadar dustu sanirim. Oyunlar pahali ama. XBOX'da oyunlar bakimindan guzel firsatlar olabiliyor. Oyunlari da hesaba katarak karari sen verebilirsin.
Kesinlikle az daha koyulup PS5 alinmali. 17 bine bulunuyor şu an disklisi.

Satıcı güvenilir. PS5 pro çıkacağı için stok eritiliyor.