Xbox Series S ile X arasında neredeyse iki katı fiyat farkı var. 13.500 civarına Series S geliyor. O fiyata ne bekliyorsun? 13.000 TL'lik cihaz ile yeni nesil oyunları oynayabiliyorsun çok rahat bir şekilde. Daha ne istiyorsun? 2 sene çok rahat götürür şu an, One S bile güncel oyun derdin yoksa 2-3 sene götürebilecek bir cihaz. Series X daha performanslı olabilir ancak 24.000 TL gibi bir fiyatı var. Series S 2 sene boyunca çıkan çoğu oyunu çok stabil bir şekilde "çamur" görüntü vermeden rahat rahat oynatır. Bir ürüne sallarken fiyatını göz önünde bulundurarak sallamanı tavsiye ederim. 13.000 TL'ye nimet gibi cihaz.
Yorum harika. Eline sağlık. Bir de eklemek gerekir ki Game Pass imkanı var Xbox’ta.

Şu an Series X kullanıyorum. Zamanında yani 5 ay önce kadar Series S'de kullanmıştım. Beni hiç üzmemişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir kullanıcı olarak çok memnun eder. 50 inç 4K Toshiba cihazım var yaklaşık 8 metre uzağındaki koltuktan oynuyorum. Ben de hiç güvenemeden aldım. PlayStation varken buna bakılır mı diye düşünmüştüm. Ancak giç düşündüğüm gibi olmadı. Görüntüde hiç çamurlaşma yok. Game Pass sayesinde yaz boyu sadece Witcher 3'e ve RDR2ye para verdim. Eğer para vermek de istemiyorsanız (ki vermeyin yani Game Pass gibi bir nimet var) Game Pass Ultimate bir sürü oyuna ev sahipliği yapıyor.
Yaz boyu oynadığım oyunlar:
Senua 1-2
Mortal Kombat 11.
FIFA 24.
Tomb Raider son üçleme
Forza Horizon 5
Witcher 2-3(Game Pass'te yok)
Crysis 1-2-3
Starfield
RDR2.
Far Cry 5-6
Far Cry 3(Game Pass'te yok)
Star Wars(daha bitmedi)

Bunların hiçbirinde sorun çıkmadı yalnızca Witcher 3 için 1080p 60 FPS ya da 4K 30 FPS seçim yaptırıyor.

Kendim kullanıyorum gayet memnunum. Oyunlar sık sık indirime giriyor. Kontrolcüsü rahat. Aboneliği fiyatını hak ediyor. Geriye dönük uyumluluğu aşırı iyi. Daha ne olsun?