Xbox Series S'ten PS4 Slim'e geçilir mi?

baysigma

Uzman
Yer
Grove Street
Evet Game Pass zamlandı 800 TL oldu açıkçası bu da beni konsoldan soğuttu, daha yeni aldım alalı 1-2 hafta oluyor. Oynadığım oyunlarda ücretsiz oyunlardı Fornite vs. PS4 Slim'e geçmeyi planlıyorum daha bitiremediğim oyunlar var detriot gibi. Evet konu hakkında düşünceniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

PS4'e hiçbir şekilde geçilmez.

Abi bu saçma sapan, çağ dışı bir akılla getirilen %150'lik zam sonrası herhangi bir Xbox konsolundan pazarda satılan sadece Tetris oynatan 50 liralık plastik konsollara bile geçilir, PS4 ne ki?

Özel oyun desen yok, oyun servisinden en iyi şekilde yararlanmak için 800 lira bayılacağız. An itibarıyla bitmiştir benim için Xbox konsolu. Sen de kesinlikle sat kurtul. Fakat PS4'e geçmek bir tık mantıksız. PS5 Slim'e geçsen daha iyi.

Kırık PlayStation 4 al daha iyi.

Hayır, ne olursa olsun PS4 almak hiçbir şekilde mantıklı değil. Her türlü oyunlara deliler gibi para bayılmanız gerekiyor ki zaten oyun çıkmıyor PS4 gibi konsollara artık. Zam gelmesi üzücü olmuş, gerçi beni çok etkilemiyor bilgisayar için 50 TL gibi bir zam yapılmış. Ancak halen ucuz sayılabilecek bir fiyatta Ultimate şu an. Ülkedeki durumdan haberdar oldukça zam yapıyor adamlar. Ancak satmak gibi bir hata yapmayın. Zaten seneye doğru fiyatlar yükselip stoklar tükenecektir. GTA 6 açan en ucuz konsol olacağı için.

Özel oyun muhabbeti bitiyor artık gibi, çoğu özel oyun Xbox'a çıkmaya başladı. Ki konsol savaşları da bitti zaten. Bundan sonra her platforma çıkacaktır çoğu oyun.

Game Pass 800₺ olmadı. PC+konsol+oyunları ilk gün oynama gibi dolu dolu olan paket ₺800 oldu. Konsol için kabul edilebilir olan Game Pass hala ₺400 giriş seviye paket ise ₺270. bunların hiçbirisini almak zorunda da değilsiniz, hala ucuz fiyata çok fazla Xbox platformundan oyun alabiliyorsunuz. Kısaca "zam geldi" diye Xbox'tan kaçıp PS'e gitmenin hiçbir mantığı yok. Zaten Xbox zam yapıyor da PS yapmıyor veya yapmayacak mı zannediyorsunuz?

Ben hâlâ neden fikrime eksi attığını merak ediyorum; bende aynı karşılığı vereyim.
PS4 almanın mantıksız olduğunu, PS5 alması gerektiğini söyledim ve gelen zamma da ağır bir dille isyanımı belirttim. Hani mesaj yazmak için mi yazdın anlamadım.

Ne? Konsolun var mı yoksa nasıl işlediğini bilmeden salladın mı? İlk gün ve iki Pass içeren paket 800 oldu.

Konu sahibinin sorusuna karşılık satılması gerektiğini ifade etmişsiniz. Bende buna katılmadığımı belirttim. Arada fiyat farkı yüksek, herkesin parası yok o kadar. Satıp eklemeye el vermiyor olabilir durumu. Halen en iyi seçenek XSS şu anlık. 300'den fazla oyuna ilk gün erişim verdiğini düşünürsek makul sayılabilecek bir fiyatta hala. Ki zaten yurt dışında hala çok ucuz. Bu tamamen bizim ülkenin inanılmaz kötü durumuna özel bir fiyatlandırma.

Tekrar söylüyorum, Series S'ten PS4 Slim'e geçmek mantıksız. Bayağı mantıksız hem de ama bu zamlarla Game Pass'i Pass yapan olayı bitirdiler. Bu yüzden PS5'e geçerse mantıklı olur dedim git sat hemen al demedim. Kişiye öneride bulundum.

Şu zamlar normal mi geliyor size ya Allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…