Göz ardı ettim ne anlatmaya çalışıyorlarsa umurumda bile değil.

Bak tekrar söylüyorum, adam "ben oyunlarımı aldım, yaza kadar da devam ediyor aboneliğim, sonra vedalaşacağım." deyip sana "ya zam geldiği için satma Xbox'ını." diyor, mantığı yok yani. Ben mantığı olan adamla tartışırım.

@Ella Freya yorum sahibinin dediğini de yapsan müthiş bir olay olur, satıp para ekleyip PS5 alsan da yeni bir tecrübe olur senin için.

Hocam PS5 asla almam çok pahalı PS4'te olan bir sürü oyunu var. Konsoldaki 30 FPS PC'deki 30 FPS'e bir değil bence ama bakacağım duruma göre canımı çok sıkarsa bu zam satarım.

Sanırım engellendim forumda, ilk kez yaşıyorum. Oysaki tamamen nazik bir dil ile anlatmıştım tüm dediklerimi. Garip.

@baysigma özel oyunları oynadıysanız hangisi size daha güzel geliyorsa onu alın, bir fark olmaz. Hangi kol hoşunuza gidiyor, hangi görünüş hoşunuza gidiyor vs. ben olsam Xbox alırdım, tamamen daha çok hoşuma gittiği için. Ve abonelik sistemindeki oyunları sevdiğim için.

Evet haklısınız yine Xbox premium fiyatı fena değil. Bakacağım duruma göre.

Screenshot_20251001_210604_Gallery.webp

Vallahi bu zam beni çok üzdü belki Microsoft bu tepkilerden sonra fiyatı düşürür ama zannetmiyorum XSS'den devam edeceğim ama baktım olmuyor satarım iyi PC alır yanına da PS4 çeker devam ederim PS4 SLI'min tasarımı çok hoşuma gidiyor PC yanında kalır ara ara oynarım. Ama dediğim gibi XSS'den devam ederim çok canımı sıkarsada satarım gider.

En iyisi, zam olan ve olacak bir şey. Engelleyemezsiniz, satmayın bakın keyfinize.

Umarım, zor ama olmayacak bir şey değil.

Çok ucuza oyun oynayabildiğiniz yöntemler var bu arada, korsan sayılmaz ama sonuç olarak 100 TL'ye falan 2.000 TL'lik oyunlar oynanabiliyor.

Metal Gear Solid 5 paketini aldım 138 TL'ye içinde iki oyun var ve bir sürü oyun içi kozmetik.