Game Pass 800₺ olmadı. PC+konsol+oyunları ilk gün oynama gibi dolu dolu olan paket ₺800 oldu. Konsol için kabul edilebilir olan Game Pass hala ₺400 giriş seviye paket ise ₺270. bunların hiçbirisini almak zorunda da değilsiniz, hala ucuz fiyata çok fazla Xbox platformundan oyun alabiliyorsunuz. Kısaca "zam geldi" diye Xbox'tan kaçıp PS'e gitmenin hiçbir mantığı yok. Zaten Xbox zam yapıyor da PS yapmıyor veya yapmayacak mı zannediyorsunuz?

Neyse ki oyunlar hala ucuz onlara dokunacaklarını zannetmiyorum. Global bir zammış ama herkes isyanda.

Tekrar söylüyorum, Series S'ten PS4 Slim'e geçmek mantıksız. Bayağı mantıksız hem de ama bu zamlarla Game Pass'i Pass yapan olayı bitirdiler. Bu yüzden PS5'e geçerse mantıklı olur dedim git sat hemen al demedim. Kişiye öneride bulundum.

Şu zamlar normal mi geliyor size ya Allah aşkına?

Açıkçası premium paket hale idare eder ama Ultimate asla ama asla alınmaz.

Ne? Konsolun var mı yoksa nasıl işlediğini bilmeden salladın mı? İlk gün ve iki Pass içeren paket 800 oldu.

Hocam sizin yorumlarımı okumadan cevap yazdığınıza karar verdiğim için cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Yorumumda zaten 3 farklı fiyatlandırma olduğundan, konsol için en üst paketin zorunlu olmadığından hatta Xbox'un Game Pass olmadan dahi çok uygun bir konsol olduğundan bahsetmişim siz bana gelip sabahtan beri her yerde paylaşılan fiyat listesini benim bahsettiğim fiyatlar olmasına rağmen bana atıp bilmişlik taslıyorsunuz. Hani amacınız ne anlamıyorum.

Neyse ki oyunlar hala ucuz onlara dokunacaklarını zannetmiyorum. Global bir zammış ama herkes isyanda.

Bence onlarda yakında zamlanır. Neyse ki ben önümüzdeki ağustos ayına kadar Game Pass Ultimate stokumu yapmıştım, beleş oyunları da zaten aldım. Sonra da vedalaşacağım.

Millet yurt dışında çatur çutur abonelik iade ediyor, X'te Microsoft'a atılan yorumlar falan kaos aldı başını gidiyor. Bu zammı ertelemeleri bile söz konusu ama bizimkiler "bu zammın geleceği belliydi, dolu paket ucuzdu." diye geçiniyor.

Ya müstahak deyip geçmek lazım.

Sana da önerim eğer oyun kısmını Game Pass ile halleden biriysen, oyunları direkt almaya bütçen pek elverişli değilse PS5 geçişi yapmandır ilerisi için dostum.

Tekrar söylüyorum, Series S'ten PS4 Slim'e geçmek mantıksız. Bayağı mantıksız hem de ama bu zamlarla Game Pass'i Pass yapan olayı bitirdiler. Bu yüzden PS5'e geçerse mantıklı olur dedim git sat hemen al demedim. Kişiye öneride bulundum.

Şu zamlar normal mi geliyor size ya Allah aşkına?

Normal değil ama alıştım artık, her zaman her şeye zam geliyor. İstediğim her ürüne her hafta zam geliyor. Üyeliklere her 3 ayda bir zam geliyor vs. sorun üyelikte değil. Ülkenin ekonomisinde. Bende sizin önerinize karşı çıktım sadece, burada yanlış olan bir şey göremedim. D?

Hocam sizin yorumlarımı okumadan cevap yazdığınıza karar verdiğim için cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum. Yorumumda zaten 3 farklı fiyatlandırma olduğundan, konsol için en üst paketin zorunlu olmadığından hatta Xbox'un Game Pass olmadan dahi çok uygun bir konsol olduğundan bahsetmişim siz bana gelip sabahtan beri her yerde paylaşılan fiyat listesini benim bahsettiğim fiyatlar olmasına rağmen bana atıp bilmişlik taslıyorsunuz. Hani amacınız ne anlamıyorum.

Game Pass 800₺ olmadı. PC+konsol+oyunları ilk gün oynama gibi dolu dolu olan paket ₺800 oldu. Konsol için kabul edilebilir olan Game Pass hala ₺400 giriş seviye paket ise ₺270.

Game Pass 800 lira olmadı ne? Zaten en uygun paket Ultimate'di. İlk gün oyunları, fazladan 200 oyunluk kütüphane, ekstra 2 firmanın Pass'leriyle beraber Xbox almanın en büyük sebebi olan paketti. Pass içinde aynı şey gelmişsin burada ne anlattığını bile anlamadan yorum yazıyorsun ya. Kabul edilebilir dediğinin şeyin fiyatı 400 lira, olum arada "yok ya bu zamda fazla, hani sisteme aykırı." deyin, bir şeyleri eleştirin be.

Tenezzül etmiyormuş, yaza kadar aldın paketi tabii rahatsın. :LOL:

Hayır bir de konsolla vedalaşacağını, alacağını aldığını söylemen de Ultra mantıksız ya. Göz ardı listeme gir ve oradan çıkma gerçekten ne dediğin bilmiyorsun.

Game Pass 800 lira olmadı ne? Zaten en uygun paket Ultimate'di. İlk gün oyunları, fazladan 200 oyunluk kütüphane, ekstra 2 firmanın Pass'leriyle beraber Xbox almanın en büyük sebebi olan paketti. Pass içinde aynı şey gelmişsin burada ne anlattığını bile anlamadan yorum yazıyorsun ya. Kabul edilebilir dediğinin şeyin fiyatı 400 lira, olum arada "yok ya bu zamda fazla, hani sisteme aykırı." deyin, bir şeyleri eleştirin be.

Tenezzül etmiyormuş, yaza kadar aldın paketi tabii rahatsın. :LOL:

Hayır bir de konsolla vedalaşacağını, alacağını aldığını söylemen de Ultra mantıksız ya. Göz ardı listeme gir ve oradan çıkma gerçekten ne dediğin bilmiyorsun.

Cidden medeni bir tartışma yapmayı beceremiyorsunuz, neyse konuyu kirletmeye gerek yok. @baysigma satmayın, elinizde dursun. XSS güçlü cihaz uzun yıllar kullandım. Daha desteği birkaç sene kesilmeyecek zaten. Kendiniz demişsiniz online oyun dışında çok oynamıyorum diye. Basit olan üyelikler yeter size zaten. PS Plus yakın zamanda zam yapacaktır bununla birlikte.

Evet Game Pass zamlandı 800 TL oldu açıkçası bu da beni konsoldan soğuttu, daha yeni aldım alalı 1-2 hafta oluyor. Oynadığım oyunlarda ücretsiz oyunlardı Fornite vs. PS4 Slim'e geçmeyi planlıyorum daha bitiremediğim oyunlar var detriot gibi. Evet konu hakkında düşünceniz nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Sat kardeş, yukarıda ne yazdıkları belli olmayan, yurt dışında son 4 ayda 2 kere zam yemiş olmasına rağmen "yurt dışı ucuz.", biri de "oyunlarımı da aldım, yaza kadar gamepassimde var, sonra vedalaşırım." diyenlerin yorumunu dinleme. :LOL:

Ne anlattıklarını kendileri bile anlamıyorlar.

Maksadın oyun oynamaksa canın ne istiyorsa onu yap, özel oyunlarını oynamadın mı? Geç PS4'e yapıştır özel oyunları oyna. Para biriktirir misin? Geç PS5'e orada da oyna ama garip yorumları dinleme.

Sat kardeş, yukarıda ne yazdıkları belli olmayan, yurt dışında son 4 ayda 2 kere zam yemiş olmasına rağmen "yurt dışı ucuz.", biri de "oyunlarımı da aldım, yaza kadar gamepassimde var, sonra vedalaşırım." diyenlerin yorumunu dinleme. :LOL:

Ne anlattıklarını kendileri bile anlamıyorlar.

Maksadın oyun oynamaksa canın ne istiyorsa onu yap, özel oyunlarını oynamadın mı? Geç PS4'e yapıştır özel oyunları oyna. Para biriktirir misin? Geç PS5'e orada da oyna ama garip yorumları dinleme.

Cidden medeni bir tartışma yapmayı beceremiyorsunuz, neyse konuyu kirletmeye gerek yok. @baysigma satmayın, elinizde dursun. XSS güçlü cihaz uzun yıllar kullandım. Daha desteği birkaç sene kesilmeyecek zaten. Kendiniz demişsiniz online oyun dışında çok oynamıyorum diye. Basit olan üyelikler yeter size zaten. PS Plus yakın zamanda zam yapacaktır bununla birlikte.

Hocam tartışmayın. Dediklerinizi dikkate alıyorum sağ olun.

PS4 PRO 11.00 Jailbreak kullanıyorum. El alemin yüzlerce binlerce TL verdiği oyunlar benim için 10 dakikaya hazır. Grafikten söz edeceklerse PC toplasınlar. Konsollardan grafik beklenmez. 20 30 bin paran yoksa konsoldan grafik bekleme.

XSS satıp PS4 Slim 9.0 GoldHen düşünebilirsin.

XSS neyse de XSX alanların elinde patladı makine :D PS5 alanlar yine SpiderMan falan oynadı zamanında hiç yoksa iyidir. Xbox fena kandırdı insanları.