Xbox Series S'ten PS4 Slim'e geçilir mi?

Bunu kesinlikle öneririm, maksat oyun oynamaksa bundan daha iyi bir tavsiye olamaz.

Ve evet, maalesef konsol elimde patladı diyebilirim. En azından etinden sütünden yararlandık...

Bunu kesinlikle öneririm, maksat oyun oynamaksa bundan daha iyi bir tavsiye olamaz.

Ve evet, maalesef konsol elimde patladı diyebilirim. En azından etinden sütünden yararlandık...
Geriye uyumluluk olayını kullandınız mı? Mesela Goldhen varsa PS'de PS1 oyunlarını bile yükleyebiliyorum hatta o oyunları da PS4 Pro çözünürlüğüne upgrade edebiliyor kendi kendine. GOW 2 mesela PS2 gibi değil PS3-4 arası çözünürlük.

PS4 Pro'nun özellikle Goldhen'in sağladığı imkanlara bayılıyorum kuzenimde var, ağzımdan salyalar akarak oynuyordum. Şahsen FPS ve grafik takıntım da olmadığı için çok keyifli zaman geçirdim.

Xbox'ta GDU olayını el verdiğince denedim ama modifiye edilmiş PS4'ün tadını asla vermedi ne yalan söyleyeyim.

Elde patlama gibi bir durum yok, makine sağlam şekilde çalışıyor hala. Xsx ve XSS kullanan onlarca tanıdığım var, bir şikayetlerini göremedim. Bu tamamen kişiye bağlı bir durum olarak ele verilebilir. Kolu ergonomik gelmez, görünüşü farklı gelir. Özel oyunları oynadıysa PS almak için ekstra bir bahanesi yok. @27294 bu kadar sinirlenmeyin hocam, yanlış anladıysanız kusura bakmayın. Normal şekilde tartışıyoruz burada. Zamlar can sıkıcı ama elden gelen bir şey yok. @Ella Freya PS4 Jailbreak iyi güzel dediğiniz gibi. Ancak grafik için alınmaz konsol demenize katılmıyorum. Eski nesil konsollarda FPS, crash, kalite sorunları var ve olmaya devam ediyor. XSS gibi konsollarda en azından FPS daha akıcı ve grafikler konusunda daha fazla seçenek geliyor elimize.

Müthişsiniz hocam.

Konsolun bir oyunu yok ki Xbox'da. Halo mu oynuyorsun ne var sanki? GTA6 falan çıksa neyse. FPS, Crash, kalite derken ne alaka? Pro makinede istersen 30 istersen 60 ayarlayabiliyorsun. Hiç crash almadım. Kalite sorunu da yok her şey olması gerektiği gibi. Bu ilk kez kırık makine sahibi olmuyorum. Daha önce parlak kasa da vardı. 1 kere oyun çökmedi.

XSS artık öldü. Zamanında Ali Koç gibi düşündüler, GamePass bir sürü markayı satın altı Sony özel oyunlarını geçecek dediler sonra fosss söndü.

Hatta bak Raspberry ayarladım benim PS4 Pro'ya. Makine açıldıktan sonra 1-2 dakikaya kendi kendini kırıyor. Sen git çay iç gel hazır o ara.

Elinize sağlık, lafım yok. Bende zamanında Jailbreak PS kullandım, oynadım. Ancak her oyunda 60 FPS özelliği olmuyor bildiğiniz üzere, ki destek zaten kesildi. XSS ölmedi. Hala devam ediyor ve satışları yüksek. Crashten kastım PS4 artık çoğu oyunda crash veriyor. En azından benim ve tanıdıklarımın deneyimlerine bakarak söyleyebilirim bunu. Kötü bir konsol değil, ancak artık retro sayılacak bir konsol PS4.

Kalite sorunu var, bunu saklamaya gerek yok. Oyunların çoğu downgrade yiyor. Grafik farkı apaçık ortada gözükebiliyor çoğu oyunda. Oynanır mı oynanır. Ancak fiyatları çok benzer ve XSS daha mantıklı o bütçede.

Başka bir konuda da böyleydi arkadaş. Benim şahsi olarak gamepass stoğu yapmış olmamı argümanımı yalanlayan bir şeymiş gibi sunuyor. Başlıktaki arkadaş her halükarda bir konsol+üyelik alacağını düşünerek geçiş yapmanın manasız olduğunu söylediğimi ama ŞAHSEN ben gamepass üyeliğimi devam ettirmeyeceğimi bağdaştırıp saçma sapan bir sonuca var mış. Allah akıl fikir versin. Son zamanlarda bu forumda kendisinin aksi herhangi bir fikir sunulduğunda ölümüne muhalefet etmekten zevk alan insanlar dolmaya başladı. Sonumuz hayır olsun.

Xbox'ın resmi hesabının altına gelen yorumlar.

Dilediğin kadar üsttekilerine dert anlatmaya çalış, adam "ben oyunlarımı aldım, yaza kadar da devam ediyor aboneliğim, sonra vedalaşacağım." deyip konu sahibine "ya zam geldiği için satma Xbox'ını." diyecek kadar ne düşündüğünü bilmiyorlar. Bu zammın ve değişen sistemin ne kadar kötü olduğunu, konsol satmaya sebep olduğunu herkes biliyor ama bunlar bilmiyor o yüzden hiç uğraşma dostum.

Yapacak bir şey yok, raporla geç. Medeni tartışma yapmayı başaramayan birisiyle tartışmanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…