Bizzat iki konsolu da kullandım. Öncelikle hollow Knight AC gibi oyunlar için geçilmez, Series S performansı fazlasıyla yeterli zaten. Zam konusunda ise zam geleceği kadar geldi, hatta ağustos ayında Series S'e 100 dolar zam gelecek yurt dışında, bizde 150 doları bulur. Yani bir yandan zarar gibi de olacak şu an satmak. Onun dışında tek bir oyun için bir konsola o kadar para bayılmayı ben mantıklı bulmuyorum. Bizzat GTA 6'yı ön sipariş verdim ama ona rağmen söylüyorum bunu. Sırf kendim de bu yüzden Series S de oynayacağım zaten. Fakat derseniz ki benim görüntü FPS takıntım var, güzel oynamak istiyorum. Diğer oyunları da 2K-4K oynamak istiyorum, o zaman geçilebilir. Veya exc oyunları merak ediyorsanız. Onun dışında 3. parti oyunları oynayacaksanız ve 1080p oynayacaksanız PS5 gereksiz kalabilir. Ve sadece böyle de bakmamak gerekiyor konuya, Xbox çok daha kullanıcı dostu. Game Pass daha iyi, yeni çıkan oyunlar daha ucuz fiyattan çıkıyor. Hala daha 10-15 TL'ye oyunlar alınabiliyor, bunların hiçbirisi PS'de yok. Yani bu konuların hepsini gözden geçirip karar verin. Bu arada FPS oyunlarını oynayamadım demişsiniz, klavye mouse bağlanıyor haberiniz olsun.