mysticvezon
Uzman
2 yıl önce Series S almıştım, ancak daha önce hiç konsolum olmadığı için alışamadım bir türlü. Toplamda 150 saat civarında oyun oynamışım bu iki senede. AC: Origins ve Hollow Knight en çok oynadım ve FPS oyunlarını oynayamadım bile; kontrolleri çok zor geldi. Şu anda öyle kenarda duruyor. Series S'in gücü düşünülünce GTA 6'da diğerleri kadar performans vermeyeceği çok belli. O yüzden makul bir fiyattan satıp yurt dışından PS5 Slim'e geçilir mi? GTA 6'yı uzun süre oynayacağımı düşünüyorum.
Ayrıca son zamanlarda artan SSD ve RAM fiyatları, Steam Machine'in pahalı fiyattan çıkmasıyla beraber gelecek konsolların da fiyatlarının artacağı konuşuluyor. Bir taraftan da artık konsolların ömrü bitiyor gibi laflar da duyuyorum. Ek olarak, ortalama bir bilgisayar toplamak istediğimde de 50-60 bin TL gibi fiyatlar ödemek gerekiyor. Sizce fiyatlar artmadan PS5'e geçerek en azından bir süre daha güçlü olacak bir makineye yatırım yapmak mantıklı mı?
Ayrıca son zamanlarda artan SSD ve RAM fiyatları, Steam Machine'in pahalı fiyattan çıkmasıyla beraber gelecek konsolların da fiyatlarının artacağı konuşuluyor. Bir taraftan da artık konsolların ömrü bitiyor gibi laflar da duyuyorum. Ek olarak, ortalama bir bilgisayar toplamak istediğimde de 50-60 bin TL gibi fiyatlar ödemek gerekiyor. Sizce fiyatlar artmadan PS5'e geçerek en azından bir süre daha güçlü olacak bir makineye yatırım yapmak mantıklı mı?