Xbox tarafında oyun performansı vb. konularda herhangi bir sorun yaşamadım. Evet, bazı oyunlarda input lag yaşanıyordu ama sebebini açıkçası tam olarak bilmiyorum. Koldan ötürü olduğunu da sanmıyorum; daha çok oyunların altyapısıyla alakalıdır diye düşünüyorum.

Bir de benim ellerimde bizzat bir problem var, çok fazla germe, açma-kapama yapamıyorum. Xbox kontrolcüsünün tutuş şekli daha serbest ve el daha açık pozisyonda kaldığı için beni rahatsız etmiyor.

Hesap silme gibi bir durumum yok, genel olarak zaten dijital oynuyorum; ancak bu yine de firmanın kararlarını haklı kılmıyor. Kişiye özel fiyatlandırma gibi saçma sapan şeyler de getiriyorlar.

Bilemiyorum ya, böyle büyük bir satın alım yaparken bir türlü karar veremiyorum :D
Bende ilk başta PS'yi satıp OLED'e geçme fikri konusunda kararsızdım. Bir türlü ilan açamadım. İnsan sonradan pişman olmak istemiyor her şey pahalı çünkü. Eğer gamepad gerçekten problem olacak ise Xbox seçin derim. Eliniz rahat etmeyip rahatsız olduğunuz sürece ne kadar oyuna odaklanıp keyif alabilirsiniz ki ?