XBOX Series X vs PS5

Peki hocam Kırık PS4 ne kadar güvenilir ki

Ama oyun maliyetleri de on planda hocam.

Ps plus da her oyunu kapsıyor mu
Oyunlar pahalı tabi sadece sevdiğin oyunları al indirim kovala ha çok zorluyorsa seni Xbox'da alabilirsin . Ben Xbox'a hiç bir zaman ısınamadım kötü olduğundan değil de sevemedim bir türlü .

Bir sorun yaşamazsınız, ancak PS4 artık retro bir konsol sayılır maalesef, yeni çıkan oyunlar zaten gelmiyor konsola.
Hocam sağolasın bir de ozel olarak sorum olacaktı

Bazı PS3 oyunları oynamak istiyorum ancak ne CD'si var ne de Dijital sayfası. Transformers Dark of the Moon oynamak istiyorum.

Bu oyunu hiçbir türlü oynayamam mantıken olarak ancak PS5 ya da Xbox Series X cihazlarında oynatabilecek emulator var mıdır?

Konsollar aracılığıyla oynayamazsın diye biliyorum. Ancak bilgisayar üzerinden emülatör ile halledilir.

@Simon, sizin bilginiz vardı sanırım?

Konsollar aracılığıyla oynayamazsın diye biliyorum. Ancak bilgisayar üzerinden emülatör ile halledilir.

@Simon, sizin bilginiz vardı sanırım?
Sistem iyiyse Emülatör ile oynarsın Pc'de GodFather 2oynuyorum Uncharted 3 düzgün çalışmıyor mesela deneyebilirsin.

Hocam işte oyunlar için saglam butcem yok bunun yerine de game pass alıp rahatıma bakmak istiyorum

Sirf bu sebepten Xbox alsam yokluğunu aratır mi ?
Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.

PS5 öneririm. 3 sene Xbox Series S kullandım. Güzel bir konsoldu. Quick Resume, Gamepass gibi avantajları vardı. Ancak şimdi ise PS5'e geçtim. 1 ay oldu. Ve Xbox tarafında oynayamadığım PS Özel oyunlarını görünce aslında hayata 5-0 geriden başladığımı farkettim.

Bana göre konsol alırken birçok soru göz önünde bulundurulmalı tabi ki ancak en çok sorulması gereken soru ne oynayacağınızdır. Siz Türkçe hikayeli oyun sevdiğiniz için PS öneririm.

Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.
Özel oyunlar dışında olan tüm hikayeli oyunlar Xbox tarafında var zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…