Hikayeli oyunlar oynayacaksanız tek seçeneğiniz PS maalesef. Xbox tarafında pek doğru düzgün bir oyun yok. PS5'te kırıldı ama 25-30 bin verip o makineyle sadece offline oynamak saçma olur bence. En mantıklısı kırık PS4 gibi.
Oyunlar pahalı tabi sadece sevdiğin oyunları al indirim kovala ha çok zorluyorsa seni Xbox'da alabilirsin . Ben Xbox'a hiç bir zaman ısınamadım kötü olduğundan değil de sevemedim bir türlü .
Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.
PS5 öneririm. 3 sene Xbox Series S kullandım. Güzel bir konsoldu. Quick Resume, Gamepass gibi avantajları vardı. Ancak şimdi ise PS5'e geçtim. 1 ay oldu. Ve Xbox tarafında oynayamadığım PS Özel oyunlarını görünce aslında hayata 5-0 geriden başladığımı farkettim.
Bana göre konsol alırken birçok soru göz önünde bulundurulmalı tabi ki ancak en çok sorulması gereken soru ne oynayacağınızdır. Siz Türkçe hikayeli oyun sevdiğiniz için PS öneririm.
Hikayeli oyun odaklı biriyseniz Xbox tarafında maalesef o kadar hikayeli oyun yok. Olanları da PS'de oynayabilirsiniz zaten; GTA, Cyberpunk, AC serisi gibi gibi. Ek olarak Sony'nin kendi oyunlarını oynayabilirsiniz.