CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 513 Çözümler 1 Beğeniler 331 Yer Ankara Dün 22:26 #1 Merhabalar, XBOX Series X cihaza sahibim. Konsolu satıp, üstüne para ekleyip PS5 PRO'ya geçilir mi? Güncel oynanabilir oyunlarda bariz FPS ve kalite farkı var mı? Teşekkürler.
Merhabalar, XBOX Series X cihaza sahibim. Konsolu satıp, üstüne para ekleyip PS5 PRO'ya geçilir mi? Güncel oynanabilir oyunlarda bariz FPS ve kalite farkı var mı? Teşekkürler.
ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.013 Çözümler 3 Beğeniler 1.723 Dün 22:29 #2 Gecilir en mantikli işi yapmis olursun konsol serüveninde.
KS KS CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 513 Çözümler 1 Beğeniler 331 Yer Ankara Dün 22:30 #3 ProfTech dedi: Gecilir en mantikli işi yapmis olursun konsol serüveninde. Genişletmek için tıkla... Satın alabileceğim resmi sayfa var mı? İthalatçı garantili de olur ben bulamadım.
ProfTech dedi: Gecilir en mantikli işi yapmis olursun konsol serüveninde. Genişletmek için tıkla... Satın alabileceğim resmi sayfa var mı? İthalatçı garantili de olur ben bulamadım.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 732 Çözümler 3 Beğeniler 460 Yer Türkiye Dün 22:35 #4 CanPatrioTic dedi: Merhabalar, XBOX Series X cihaza sahibim. Konsolu satıp, üstüne para ekleyip PS5 PRO'ya geçilir mi? Güncel oynanabilir oyunlarda bariz FPS ve kalite farkı var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Masraf yapmaya değecek bir performans farkı yoktur. Sony yetiştirebilirse seneye PS6'yı duyuracak. Bence elindeki konsol gayet başarılı ve ihtiyacını fazlasıyla görür.
CanPatrioTic dedi: Merhabalar, XBOX Series X cihaza sahibim. Konsolu satıp, üstüne para ekleyip PS5 PRO'ya geçilir mi? Güncel oynanabilir oyunlarda bariz FPS ve kalite farkı var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Masraf yapmaya değecek bir performans farkı yoktur. Sony yetiştirebilirse seneye PS6'yı duyuracak. Bence elindeki konsol gayet başarılı ve ihtiyacını fazlasıyla görür.
ProfTech Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.013 Çözümler 3 Beğeniler 1.723 Bugün 00:00 #5 CanPatrioTic dedi: Satın alabileceğim resmi sayfa var mı? İthalatçı garantili de olur ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Elindeki konsolu satıp ikinci el almaya bak. Sen bakma istatistik falan gonderenlere. Onlari fanboy olarak goruyorum.
CanPatrioTic dedi: Satın alabileceğim resmi sayfa var mı? İthalatçı garantili de olur ben bulamadım. Genişletmek için tıkla... Elindeki konsolu satıp ikinci el almaya bak. Sen bakma istatistik falan gonderenlere. Onlari fanboy olarak goruyorum.