Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2254

Üstün
Makaleler
7
Uygulama böyle kalıyor, 1 saat bile beklesem düzelmiyor. Windows Update düzeltmedi, uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi. Başka hesapla girmeyi denedim düzelmedi. Çözümünü bilen var mı?

Desktop Screenshot 2025.08.05 - 16.16.57.97.webp

Çözüm
Windows'un uygulama ayarlarından onarmayı, sıfırlamayı vesaire denediniz mi hocam? Evet kaldırdım demişsiniz ama gene de deneyin derim.

Eki Görüntüle 170309
Hatırlamıyorum aylardır bu sorun var, şimdi dediğinizi yapıp tekrar deneyeceğim.

Maalesef düzelmedi.

Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girdim:

start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Microsoft store üzerinden oyun hizmetleri uygulaması eksikmiş. Yükleyince düzeldi.

Şu siteden öğrendim bu arada.
Desktop Screenshot 2025.08.05 - 16.41.58.37.webp
Windows'un uygulama ayarlarından onarmayı, sıfırlamayı vesaire denediniz mi hocam? Evet kaldırdım demişsiniz ama gene de deneyin derim.

Ekran görüntüsü 2025-08-05 162718.webp

Eki Görüntüle 170309
Hatırlamıyorum aylardır bu sorun var, şimdi dediğinizi yapıp tekrar deneyeceğim.

Maalesef düzelmedi.

Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girdim:

start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Microsoft store üzerinden oyun hizmetleri uygulaması eksikmiş. Yükleyince düzeldi.

Şu siteden öğrendim bu arada.
Desktop Screenshot 2025.08.05 - 16.41.58.37.webp

Son düzenleme:
Çözüm